De bedste lønsumsafgifter, momsrådgivninger og årsrapporter for selvstændige

PrivatRevision har mange års erfaring som revisorer og rådgivere for både private og erhvervsledere. Læs mere her om rådgivning inden for lønsumsafgift og om udarbejdelse årsrapport for selvstændige.

Sikr dig selv vækst med en ordentlig årsrapport for selvstændige

PrivatRevision er eksperter i udarbejdelse af årsrapporter for selvstændige. Når man er selvstændigt erhvervsdrivende er man ikke underlagt de samme krav for årsregnskabet som selskaber, men man skal ikke gå på kompromis med kvaliteten af ens regnskaber af den grund. En årsrapport for selvstændige har til formål at bedre forstå virksomheden og dens udvikling. Man kigger ofte 2-4 år tilbage i tiden for at sammenligne med andre årsregnskaber. På den måde kan man se, i hvilken retning virksomheden udvikler sig og i hvilken retning man skal bevæge sig. På den måde kan man også bruge årsrapport for selvstændige til at få pengeinstitutterne til at opretholde ens finansiering. Hvis du skal bruge hjælp til at lave et rigtig godt og grundigt årsregnskab, så kan du finde hjælp hos privatrevision.dk. De er eksperter i årsrapport for selvstændige og vil helt sikkert kunne hjælpe dig med at finde den rette løsning. Mange virksomheder bruger ikke nok kræfter på årsregnskabet, og det kan bide dem i halen senere. Med en sund årsrapport skaber du et bedre sammenligningsgrundlag for fremtidige analyser af din vækst. Læs mere om årsrapport for selvstændige på deres hjemmeside, hvor du kan kontakte kontoret i Aarhus og få en uforpligtende snak. De er ikke de billigste revisorer på markedet, men til gengæld leverer de meget høj kvalitet.

PrivatRevision vejleder dig til den perfekte lønsumsafgift

Har du spørgsmål om lønsumsafgift, så er PrivatRevision de eksperter, du kan gå til med alle dine spørgsmål. Der findes forskellige erhverv som ofte er momsfritagne, fordi de ikke kan trække moms fra i indkøb af materiel: det gælder fx tandlæger, visse kulturtilbud, kompetencegivende uddannelse etc. Disse erhverv skal ikke betale moms men kan være lønsumsafgiftpligtige. Lønsumsafgift er en afgift, som virksomheder i disse erhverv kan have pligt til at betale. Dette svarer til en procentdel af ens lønudgifter som et udtryk for ens aktivitet. For virksomheder uden ansatte kan det være af deres skattemæssige overskud. Det er en kompleks størrelse, lønsumsafgiften, og hvis du har brug for vejledning og rådgivning for at kunne klare betalingen og deklareringen helt korrekt, så kan du helt sikkert finde hjælp hos dem. Der findes nemlig også mange aktiviteter, der er fritaget for lønsumsafgift som fx ydelser leveret til offentlige. De er eksperter i revision og erhvervsjura og kan hjælpe dig som erhvervsdrivende med at få helt styr på regnskaberne og reglerne for moms og lønsumsafgift. Find den helt rette rådgivning om lønsumsafgift på www.privatrevision.dk, hvor du kan finde præcis den hjælp du skal bruge til regnskaber og regler for erhvervsdrivende.