Catering i København – frokostordning, julefrokost osv.

Få et godt tilbud på frokost leveret til virksomheden. Madkonceptet tilbyder frokostordninger, som alle firmaer i København samt vide omegn kan tilmelde sig. De leverer også catering til højtider inkl. julefrokost samt festmad til nytårsaften.

Frokostordninger til firmaer, der kigger efter en ny kvalitetsleverandør af firmafrokost

Det er en særskilt oplevelse midt i den typiske hverdag at modtage firmafrokost fra Madkonceptet. De henter inspiration fra forskellige gastronomiske traditioner og tilbereder frisk mad, der er baseret på gode ingredienser. Sunde råvarer giver selvfølgelig mere næring, men også mere smag. Der er plads til alle – naturligvis også allergikere og vegetarer.

Det er ubegribeligt, så stor forskel et godt frokostmåltid gør på vores humør. Det skal selvfølgelig være sundt, men det skal også smage af noget. Madkonceptet sørger for at variere inden for nogle faste rammer. Strukturen vil derfor typisk være en fyldig og grøn salat, en varm ret, noget godt pålæg og friskt brød sammen med ugentlige ekstrating. Yderligere ekstraforanstaltninger kan selvfølgelig bookes til. Det kunne være diverse kolonialvarer, smørrebrød, kage og frisk frugt. Til forskellige firmafester vil madkonceptet.dk selvfølgelig også være til stor hjælp. Udover frokostordning med levering i København, tilbyder de også diner transportable til firmajulefrokosten.

Julefrokost – bestil julebuffeten udefra på madkonceptet.dk

Bestil catering til julefrokost (både til erhverv og private). De leverer festmad til julefrokost i form af buffet. Prøv f.eks. deres moderne frokost med alternative retter – et friskt pust, især hvis man har mange julefrokoster på programmet. Madkonceptet kan naturligvis også hjælpe med catering til dem, der ønsker en klassisk julefrokost. Bestil traditionel julebuffet med de mange retter, vi er vokset op med, og som vi elsker. Der tænkes naturligvis på marineret sild, mørbradbøf med løg, lun leverpostej, risalamande og flæskesteg. Til julebuffeten kommer der også mange andre spændende lækkerier. Lad Madkonceptet stå for festmad til julefrokost, og få mere tid og overskud på dagen – tid, som evt. kunne bruges på festunderholdning, quiz etc.