Brændeovne og pejse fra Lotus samt en Termatech biopejs kan købes til gode priser hos Himmerlands Pejsecenter

www.himmerlandspejsecenter.dk er stedet, du finder de bredeste og mest imponerende sortimenter af alt fra pille- og brændeovne til pejse i alverdens modeller samt tilbehør til det hele. Alt sammen af højeste kvalitet og til gode priser, når du handler her. Tag også et kig på de mange forskellige brands, heriblandt Hwam, Lotus, Termatech biopejse og mange andre. 

Brændeovne og pejse fra Lotus

Det danske kvalitetsbrand, Lotus, har siden 1979 designet og produceret smukke og funktionelle brændeovne og pejse til alle danske hjem. Med de mange års erfaring indenfor området er du sikret de bedste varmekilder, både hvad angår design, funktion og innovation, når du vælger et Lotus produkt. Gå selv på udkig i det skønne og varierede Lotus sortiment her hos Himmerlands Pejsecenter og find den variant, der lever op til dine behov og ønsker. Lige meget hvad du har af ønsker til form og farve, størrelse og funktioner, er du sikker på at finde noget hos Lotus, der opfylder dette. 

Termatech biopejs i smart design

Hvis du leder efter et miljøvenligt bud på en skøn og funktionel pejs, er du kommet til den helt rette side. Her finder du det flotte og innovative udvalg af Termatech biopejse hos Himmerlands Pejsecenter. Med en Termatech biopejs er både en lige så god varmekilde, som en almindelig pejs, og derudover genererer den hverken røg eller aske. En Termatech biopejs er for dig, der ønsker en smuk og god varmekilde med god samvittighed og af høj holdbarhed. Du finder de forskellige Termatech biopejse i en lang række designs, så du kan finde netop den, der passer ind i dit hjem.

Gå på udkig efter den helt rette pejs, brændeovn eller tredje varmekilde hos Himmerlands Pejsecenter i dag. Her er altid store, varierede og opdaterede sortimenter i høj kvalitet og til gode priser.