Bestil frugt catering online hos frugt.dk

Kurv med frugt

Frugt.dk er en virksomhed, som tilbyder frugtordninger målrette erhvervslivet. Hos Frugt.dk har de samlet en række gode løsninger, som giver mulighed for at få bragt en kurv med frugt og grønt lige til kontoret. Hos dem kan du for eksempel vælge en løsning, hvor I selv kan vælge indholdet af kurven. Her kan I vælge mellem de traditionelle æbler og appelsiner, som I kan kombinere med spændende nødder og grøntsager. Klik ind her http://frugt.dk og læs mere om deres bland selv tilbud, så I kan få en kurv med frugt og grønt bragt til kontoret, lige når det passer jer.

Frugt catering

Når du bestiller frugt catering hos Frugt.dk er det utroligt nemt. Du går ganske enkelt ind på deres hjemmeside og vælger den løsning, som passer til jer. Deres catering fungerer super godt, da de har skabt et system, som kan tilpasses jeres behov. Du kan for eksempel vælge at alt skal være økologisk, så I ikke bare for et sundt alternativ til mellemmåltiderne, men I passer også på miljøet og undgår skadelige tilsætningsstoffer. Klik ind her http://frugt.dk og læs mere om deres økologiske catering. Hvis I har spørgsmål til leveringsmulighederne, så kan I altid tage fat i frugt.dk. Her vil I møde venlige mennesker, som altid er klar på at hjælpe jer. I finder deres kontaktoplysninger her http://frugt.dk.

Skab en sund arbejdsplads med en kurv med frugt fra Frugt.dk. Besøg dem her på linket http://frugt.dk og læs mere om deres catering.