Barbiedukker og terningspil fra webbutikken Legebyen.dk

De spændende Barbiedukker står højt på mange pigers ønskeliste. Hos Legebyen.dk finder man dukker fra Barbie i mange udgaver. Der sælges nemlig fra et væld af forskellige serier inkl. tilbehør som den kendte Barbie bil. Yderligere så fører webshoppen en masse typer spil. Det er bl.a. muligt at købe terningspil og vendespil på www.legebyen.dk.

Dukker fra Barbie i mange diverse udgaver

Se det brede udvalg af dukker fra Barbie, som passer perfekt til fødselsdagsgaven. Den famøse Barbiedukke fås i mange afskygninger. Nogle af de populære produkter fra Legebyen.dk er bl.a. Barbie i kørestol, bilen og forskellige pakker med assorterede modeller. Ja, den verdensberømte dukke, som så mange piger verden over er vokset op med, kan i dag købes i et hav af udgaver og med et væld af features. Det er en skøn ting, fordi så kan dit barn også vælge den perfekte dukke fra Barbie, som er mest tiltalende. Barbiedukker er i dag blevet til en mangfoldig dukkesamling. En af fordelene ved at købe fra Barbie hos Legebyen.dk er deres prisgaranti. Der er en del at vinde også i forbindelse med returneringsperiode og leveringstid ved at shoppe derinde.

Stort udvalg af terningspil inkl. Tempo, Afrikas Stjerne og Backgammon

Terningspil er rigtig god vinterhygge, og Legebyen.dk sælger selvfølgelig også spil fra A til Z, hvor der benyttes terninger. Det er bl.a. terningspil som Afrikas Stjerne, Backgammon, Tempo, Ludo og naturligvis Matador som mange af os først tænker på i denne spilgenre. Der findes også et hav af andre terningspil på www.legebyen.dk, og sortimentet indeholder ligeledes mange udgaver, du måske ikke kendte til. Nyd en hyggelig stund med familien omkring et terningspil, og fyld evt. slikskålen helt op. Fordi det kan sagtens være, man lige kan nå et ekstra ét. Disse terningspil griber en og de flotte spillebrædder, brikker osv. er med til at sikre fuld indlevelse.

Køb dukker fra Barbie til skarpe priser, og bestil terningspil inkl. Rumrejsen, Hønemor og Gold Armada på www.legebyen.dk, hvor man får fri fragt på ordrer over 499 kroner.