BabyRiget tilbyder MarMar Copenhagen børnetøj og Haakaa brystpumper i bedste kvalitet

Mangler du babyudstyr eller babytøj, er BabyRiget et godt sted at kigge forbi lige nu. Her finder du nemlig stor variation i udvalget og en masse kendte og populære mærker. F.eks. forhandler de både MarMar Copenhagen børnetøj og babytøj, Haakaa brystpumper og meget mere. Kig selv forbi butikken, og se udvalget, eller læs mere om dem i artiklen herunder.

MarMar Copenhagen børne- og babytøj

Når man skal købe børnetøj og babytøj og gerne vil være sikker på, at kvaliteten er helt, som den skal være, er MarMar Copenhagen et særdeles godt valg. De giver tilmed mulighed for at shoppe med ”grøn samvittighed” og altså vælge økologiske og miljøvenlige produkter. Lige nu finder du stribevis af de bedste produkter fra MarMar Copenhagen kataloget hos www.babyriget.dk, f.eks. strømpebukser, bodyer, leggings, bluser, huer, bukser med mere. Alt tøjet er designet i søde og unikke design, og de vil helt sikkert passe rigtig fint til dit barn. Alt MarMar Copenhagen børnetøj og babytøj er desuden OEKO-TEX Standard100-certificeret, hvilket altid er et godt pejlemærke at gå efter, hvad end man køber babytøj, børnetøj eller tøj til voksne. MarMar Copenhagen er på alle måder et mærke, du bør huske at kigge lidt nærmere på, hvis du besøger butikken disse dage.

Haakaa brystpumper uden BPA, PVC og phthalater

Udover fint tøj fra MarMar Copenhagen kan man bl.a. også glæde sig til et fint udvalg inden for babyudstyr hos BabyRiget, f.eks. Haakaa brystpumper. Præcis som det gælder med MarMar Copenhagen, er Haakaa brystpumper kvalitetsprodukter, der er fremstillet med omtanke for barn, moder og miljø. Det betyder f.eks. at Haakaa brystpumper er fri for BPA, PVC og phthalater, og at de er helt sikre at anvende. Haakaa brystpumper fungerer ved hjælp af undertryk, og det sikrer en skånsom oplevelse, når den anvendes, da der ikke suges i brystvorten.

Besøg eventuelt selv butikkens hjemmeside, når du har tid, og få et kig på kataloget inden for bl.a. Haakaa brystpumper, MarMar Copenhagen børne- og babytøj og meget mere.