Vaskerivogne plus affaldssækkestativer af en god standard

Vaskerivogne i mange højder hos Tinsø

Bestil vaskerivogne i flere forskellige højder og med plads til forskellige mængder. Der tilbydes modeller, der kan klappes sammen samt modeller, som kommer med eller uden håndtag. Kvaliteten er i top, og der er fx benyttet epoxylakeret stel samt drejelige hjul, der gør det lidt mere enkelt at manøvrere dem frem og tilbage – en feature medarbejderne i vaskeriet kommer til at blive glade for! Søger du efter gode allround og ergonomiske vaskerivogne, så start med at klikke ind på tinso.dk. Derinde er der samlet forskellige typer i deres online katalog, som du nemt kan bladre igennem. For at få mere info, er det nødvendigt at ringe til Tinsø.

Alt det nødvendige i affaldssækkestativer

Se på dette udvalg af affaldssækkestativer, og få stativer i den rette størrelse med en god holdbarhed. Der forhandles også meget andet inden for affaldshåndtering som fx askebægre, pedalspande, skraldespande osv. Det er selvfølgelig essentielt, at der er styr på affaldshåndteringen, og hos Tinsø er der et katalog med det essentielle. Se på de mange affaldssamlere online. Kataloget indeholder fx brandsikre affaldsbeholdere i stål og ergonomiske modeller. Uanset dine behov er det helt sikkert, du er i stand til at bestille affaldssækkestativer, der matcher forventningerne. Der er tale om produkter i en ordentlig kvalitet, der kan holde til selv de mest hektiske områder, hvor der er et stort behov for affaldsindsamling.
Affaldssækkestativer er tilgængelige til fordelagtige priser på www.tinso.dk, der også har meget andet inden for håndtering af affald. Mangler du udstyr til vaskeriet? Så se på de mange vaskeriartikler online som fx deres produktvifte med vaskerivogne i en slidstærk kvalitet.