Sicilien, julemarkeder i Berlin eller flodkrydstogter – alt fra A til Z hos Ans Rejser

Oplev det klassiske Sicilien

Der tilbydes en tur til Sicilien, og denne ferie går tæt på traditionerne på den ældgamle ø. Sicilianerne er kendte for at være et imødekommende folk, og Sicilien er famøst for at have et solrigt klima, som betyder, at der er mange lokale specialiteter. Gastronomi er et af toppunkterne i Sicilien, og man kender mest denne ø i Italien for oliven, fisk, tomater, citroner, skaldyr men også meget andet. Du kan godt glæde dig til at smage på noget af den bedste mad, du nogensinde kommer til at opleve. Bestil en ferie til Sicilien hos Ans Rejser ved at klikke ind på www.ansrejser.dk for at se de udvalgte datoer.

Tag på julemarkeder i Berlin, og kom tæt på Anden Verdenskrig

Ans Rejser byder også ind med rejser til julemarkeder som fx det i Berlin, hvor man også går lidt i dybden med Anden Verdenskrig og Den Kolde Krig. Den historiske tyske hovedstad giver nemlig stadigvæk en fornemmelse af datiden, selvom så meget har ændret sig siden Berlinmuren faldt. Det er en lækker tur på fire dage, hvor man oplever en god kontrast af spændende historie og hyggelige julemarkeder, og hvor man kommer til at bo på et eksklusivt hotel. Der er tale om en unik tur til Tyskland, hvor Ans Rejser har inkluderet en masse lækkert i prisen. Tag med Ans Rejser til julemarked i Berlin, og kom på forkant med stemningen i starten af december.
Hos Ans Rejser føres rejser til klassiske Sicilien, men også en del andre kendte destinationer i Italien som fx Amalfikysten og Rom. Som nævnt i denne artikel, er der er også specifikke julerejser til diverse julemarkeder i Berlin men også mange andre i Danmark og Tyskland i byer som Lübeck, Hamborg, Nyborg, København og mange flere.