Massageolie, badesalte og gaveæsker med temaet forkælelse til ham og hende

Gaveæsker til selvforkælelse til ham eller hende

Du finder gaver, der bringer ren fornøjelse – både til ham og hende. Gaver med fokus på forkælelse er oftest dem, der modtages bedst – især blandt mænd, som ikke er vant til sådan en type gave. På badeanstalten.dk finder du oplagte gaver til konfirmanden i smukke og præsentable æsker fx med tre forskellige sæber. Gaveæsker fra Badeanstalten er også perfekt som studentergave eller blot som en værtindegave en lørdag aften. Læs mere om de forskellige gaveæsker, og hvad de indeholder. Find den perfekte og naturlige gave til ham eller hende online.

Massageolie med en god kombination af glid og absorbering

Massageolie fra Badeanstalten er baseret på fugtgivende olier og indeholder mandelolie, tørolie, rapsolie m.m. Denne kombination skaber en massageolie både med glid og absorbering. Vælg mellem aromaer af lavendel, palmarosa, ingefær og citrus. Her er også den perfekte gave til veganeren, som ikke ønsker produkter, hvor dyr er blevet mishandlet. Massageolier fra Badeanstalten kan både benyttes i bruseren, i karbad eller sågar i fodbad. Alt sammen er skabt ud fra naturlige ingredienser og gamle opskrifter, men med moderne viden og procedurer. Resultaterne taler for sig selv. Det er let at blive afhængig af en af de forfriskende og naturlige massageolier fra badeanstalten.dk, men husk også, at du med fordel kan kombinere oplevelsen med badesalt, som Badeanstalten også selv producerer på fabrikken i Danmark og sælger online på egen hjemmeside.
Giv en gave med temaet forkælelse til ham eller hende. Badeanstalten sælger gavekurve med forskellige sæber og lignende. Det er naturligvis også oplagt at give en gave til sig selv. Her kan du vælge mellem massageolie af en høj og naturlig kvalitet og mange andre friske produkter fra hjemmesiden af.