Madkonceptet – frokostordninger til firmaer, tapas buffet og andet i diner transportable

Tapas buffet ud af huset med levering i København

Er du interesseret i tapas buffet til fødselsdagen eller måske studenterkørslen? Her byder Madkonceptet ind med luksuriøs tapas ud af huset med mulighed for, at du kan vælge de ønskede retter. Der er en lang liste med tapasretter på madkonceptet.dk, og du bestemmer selv, hvor mange du ønsker. Kuvertprisen kommer så til at afhænge af antal retter. Madkonceptet står for førende tapas buffet ud af huset i København. Denne spanske kulinariske oplevelse har taget Danmark med storm, og der er i det seneste årti opstået en masse tapasbarer/-restauranter rundt omkring i landet. Madkonceptet har uddannede kokke til rådighed, der er oplært i at skabe autentisk tapas. Se også de andre muligheder inden for catering på madkonceptet.dk.

Mere info om deres frokostordninger til firmaer i hovedstaden på www.madkonceptet.dk

Madkonceptet står for unikke frokostordninger til firmaer i hele København og omegn. Deres firmafrokost er bygget op omkring nogle basisprincipper, du kan læse mere om på madkonceptet.dk, men der sørges hele tiden for at introducere nye retter, så medarbejderne ikke bliver trætte af maden. Der er hentet kulinarisk inspiration fra de danske rødder men også fjerne dele af verdenen. En frokostordning fra Madkonceptet kan gå hen at blive et friskt pust i dit firma. Der leveres til hele København i emballage, som bevarer retterne på bedste vis under transport. Det er et hit i moderne firmaer med en frokostordning, og Madkonceptet tilbyder en af de mest luksuriøse på Nordsjælland med mulighed for alternativer til svinekød, egnede retter til veganere og andre grupper med madrestriktioner. Læs mere på www.madkonceptet.dk.
Klik ind på madkonceptet.dk, og se deres frokostordning. Madkonceptet tilbyder også en efterspurgt tapas buffet, som er et hit til ethvert event. En af de mange fordele ved at bestille ved denne cateringvirksomhed er den fleksible service.