MASCOT arbejdstøj er det bedste på markedet

Fantastisk og slidstærkt arbejdstøj på siden MASCOT.dk

MASCOT arbejdstøj og sikkerhedssko er absolut blandt det bedste i verden. I 1982 startede produktionen af arbejdstøj, og siden da er kvaliteten og ikke mindst sortimentet kun blevet bedre. MASCOT har et af branchens største sortimenter, og blandt det meget arbejdstøj finder du alt fra arbejdsbukser, arbejdsjakker, overalls og kedeldrager til sikkerhedssko og arbejdsstrømper. Også huer, knæpuder, hængelommer og undertøj findes i udvalget fra MASCOT. Besøg MASCOT.dk, og sorter nemt mellem arbejdstøj, sikkerhedstøj og sikkerhedssko. Når du som privat eller virksomhed skal have fat i noget af det slidstærke arbejdstøj eller sikkerhedssko i høj kvalitet fra MASCOT, sker dette altid gennem forhandlere. Du finder forhandlere rundt omkring i hele Danmark, og man kan næsten ikke komme ind i et byggemarked uden at finde MASCOT arbejdstøj. MASCOT arbejdstøj egner sig særdeles godt til profilbeklædning, da rigtig mange af deres produkter egner sig til logotryk.

Det bedste ved MASCOT og deres brede udvalg af sikkerhedssko og arbejdstøj er, at du som virksomhed eller privat ikke behøver at købe beklædning og fodtøj fra andre producenter. Du kan vide dig sikker på, at farverne matcher, lige meget om du køber arbejdsbukser, shorts, T-shirts, arbejdsjakker eller andet fra MASCOT. De mange gode produkter inden for arbejdstøj og sikkerhedssko er “TESTED TO WORK”, hvilket vil sige, at bukser, jakker og fodtøj har været igennem laboratorietest, test på arbejdspladser, kvalitetskontrol, fokusgrupper og meget andet. Det vigtigste for MASCOT er, at du får arbejdstøj og sikkerhedssko, hvor slidstyrken er høj, komforten er perfekt, og pasformen ikke irriterer, så du kan arbejde i alle miljøer, uden tøjet går i stykker.

Pasformen er utrolig vigtig, når man skal vælge arbejdstøj og sikkerhedssko. Da man skal bevæge sig meget i sine arbejdsbukser og arbejdsjakker, skal det sidde ordentligt. Især hvis man har knæpuder i sine arbejdsbukser, er det vigtigt, at netop disse sidder på det rigtige sted. Også derfor findes MASCOT arbejdsbukser i rigtig mange forskellige størrelser. Eksempelvis findes MASCOT Adra i 19 forskellige livvidder og 3 forskellige skridtlængder. Med så mange størrelser til et enkelt par arbejdsbukser er der ingen tvivl om, at du kan finde et par, der passer perfekt til dig. MASCOT har også udviklet et elektronisk måleskema, som nedsætter indkøb af arbejdstøj og sikkerhedssko i forkerte størrelser.

Når du først har ejet MASCOT arbejdstøj og sikkerhedssko, kommer du aldrig til at skifte til et andet brand.