Lækkert frilandssvinekød med mere smag
Der er ikke noget bedre end gode råvarer, når man skal lave et godt måltid mad. Vi er rigtig gode til at lave mad herhjemme i Danmark, og mange familier står selv for tilberedning af alle døgnets måltider. Det er sundt for både krop og sjæl at bruge lidt tid på madlavningen, og at få børnene godt i gang også. Der er dog mange produkter i supermarkedet, som bliver pumpet med alle mulige tilsætningsstoffer, som ikke nødvendigvis er gode at få ind i systemet. Hos Rosenbeck Frilandskød kan du købe frilandssvinekød fra glade grise, som både giver færre kemikalier, bedre smag og bedre samvittighed på køkkenbordet. Frilandssvinekød kan du finde mere information om på hjemmesiden www.frilandskoed.dk.
Sundt oksekød fra frilandskvæg til festbordet
Du finder også et udvalg af oksekød fra frilandskvæg hos Rosenbeck Frilandskød, som er mindst lige så lækkert som det lyder. Vi spiser meget oksekød herhjemme i Danmark, men desværre er det ikke alt sammen fra frilandskvæg. Oksekød fra frilandskvæg smager nemlig bedre på gaflen, og stammer fra glade og sunde dyr, som har haft frihed til at bevæge sig, og opføre sig som køer nu engang gør. Det gør hele forskellen for madoplevelsen, at man ved at ens hovedret har været en glad og sund ko – klik her hvis du vil vide mere.
Frilandskyllinger giver mulighed for velsmagende retter
Vi er også helt vilde med frilandskyllinger her i landet, og vi kan spise frilandskyllinger til både hverdag og fest. En stor flot glad kylling i gryden med skilt sovs, er der ingen, som siger nej tak til! Du kan finde de bedste danske frilandskyllinger via online salg fra Rosenbeck Frilandskøds hjemmeside.