Fotograf i Slagelse og Gentofte – Få bryllupsfotoer fra alle vinkler

En af de førende fotografer i Slagelse – Anders Heegaard

Anders Heegaard kan løse store såvel som små opgaver, og resultatet er perfekte billeder fra din fødselsdag, konfirmation, jubilæum eller en anden type begivenhed. Fotografen her fra Slagelse tilbyder også mere rolige sessioner som f.eks. med den nyfødte. Det er minder for livet, som man kommer til at blive ked over, hvis man ikke har investeret i en førsteklasses fotograf som Anders Heegaard i Slagelse. Der tilbydes også flash foto til skoler. Hvis du leder efter en god løsning på skolefotoer, så klik ind på www.andersheegaard.dk, der også udfører fotoarbejde i KBH K, Hellerup, Hørsholm og andre bydele i København. Uanset om du er interesseret i graviditetsfoto eller fødselsdagsbilleder, så kontakt denne Slagelse fotograf på andersheegaard.dk.

Bryllupsfoto i Gentofte – Fokus på kvalitet

Anders Heegaard er også ekspert i bryllupsfoto, og han tager bl.a. ud til Gentofte for at tage bryllupsbilleder af de nygifte i kirken samt selve bryllupsfesten. Anders Heegaard arbejder med flere vinkler, der giver billeder med flere detaljer og flere smil. Få de perfekte bryllupsfotoer med denne fotograf, der tilbyder eksklusiv fotoservice til bryllupper i Gentofte. Sørg for at forevige denne store dag med en fotograf, du har tillid til. Billederne kan ikke gøres om, så de skal 100 % sidde i skabet første gang. Læs mere om muligheden for bryllupsfoto i Gentofte online, og book denne professionelle fotograf til din bryllupsfest og til kirken inden.

Ønsker du en kompetent fotograf i Slagelse? Anders Heegaard tager også til Gentofte, København K og andre steder på Sjælland bl.a. for at tage bryllupsbilleder. De perfekte bryllupsfotoer kræver en professionel, som kan sit kram. Læs mere om servicen ved at besøge andersheegaard.dk, der også tilbyder skolefoto.