Få hjælp til korrekturlæsning samt coaching i kommunikation hos GlobalDenmark

Et firma som tilbyder korrekturlæsning

GlobalDenmark vil gerne ruste det danske erhvervsliv til at indtage det internationale marked, og kan hjælpe dig som erhvervsdrivende med at blive bedre til at kommunikere med udenlandske partnere. Du kan bl.a. bestille korrekturlæsning på dine tekster, hvor du vil blive vejledt i, hvordan din egen tekst kan tage sig mere spiseligt ud. En korrekturlæsning vil indbefatte mere end rettelse af sproglige fejl, da den også vil gå ind i opbyggelighed, spiselighed og kulturelle aspekter. Du vil virkelig få meget ud af at få korrekturlæsning på din engelske kommunikation, og det kan GlobalDenmark hjælpe dig med, for de er eksperter.

Effektiv coaching i kommunikation til at hjælpe dig på det globale marked

Hos GlobalDenmark kan du også finde coaching i kommunikation, for de hjælper mange erhvervsfolk med at blive klar til at handle med udenlandske partnere. Coaching i kommunikation vil forbedre dit engelske sprog, skærpe din præsentation, og forbedre dine muligheder for at handle. Det handler om at forstå kulturelle forskelligheder og at kunne tackle dem, det handler om at være sikker på engelsk, så man kan forhandle lige så skarpt, som man kan på dansk, og det handler om at kunne kommunikere ens faglighed på et andet sprog. Med coaching i kommunikation vil du blive bedre til at formidle din faglighed, for det er ikke nok at være god til sit fag: Man skal også kunne kommunikere det! Her kan du finde mere info om coaching i kommunikation.

GlobalDenmark hjælper firmaer med at gå internationalt

På hjemmesiden www.global-denmark.dk kan du finde alle de forskellige services, som GlobalDenmark yder til dig som erhvervsdrivende, og du vil helt sikkert kunne finde lige det, du leder efter i sortimentet. Der er mange forskellige slags kunder hos GlobalDenmark, og alle kan få brug for at forbedre deres kommunikative evner uden for Danmarks grænser: Vi er et lille land, så det kan være nødvendigt at kigge lidt længere efter partnere og aftaler, og det kan GlobalDenmark hjælpe dig med!