Cat 7 netværkskabel og Philips Hue belysning – Av-Cables.dk

Cat 7 netværkskabel og internetkabel – Billigt

Få en god internetforbindelse med et Cat 7 netværkskabel. Av-Cables.dk tilbyder mange forskellige Cat 7 netværkskabler. Her kan nævnes typerne U/UTP, U/FTP samt S/FTP. Der er en række forskelle bl.a. med hensyn til afskærmning, som du kan læse mere om på www.av-cables.dk. Virksomheden har skrevet en god guide om netværkskabler, der gør dig bedre til at vælge det rette, uanset om det skal være Cat 7, Cat 6a, Cat 5a eller en anden type. Det er de færreste i det moderne Danmark, der kan få hverdagen til at hænge sammen uden et LAN kabel. Køb internetkabler til markedets bedste priser via www.av-cables.dk.

Alt i Philips Hue – Prisgaranti

Med Philips Hue har man mange muligheder, og som ny på dette marked kan det være svært at danne hoved og hale i det hele. Hvis du ikke har erfaringer med Philips Hue, så kan det anbefales at købe startpakker, og her er Av-Cables.dk leveringsdygtig med en del. Køb også tilbehør til Philips Hue samt en masse i lightstrips, pærer og loftslamper fra mærket online. Du får prisgaranti på hele udvalget af belysning fra mærket. Kigger du efter Philips Hue Play eller andre diverse ting fra serien? Du finder det med al sandsynlighed hos denne webshop. Oplev fantastisk og moderne belysning som aldrig før til Smart Home. Med app styret belysning fra Philips Hue er mulighederne mange!

Kigger du efter Cat 7 netværkskabler? Her har Av-Cables.dk en del, og det er en af landets førende inden for internetkabler og LAN stik. Køb både stik og ledninger separat på hjemmesiden. Hvis du leder efter de bedste priser på Philips Hue smart lys til dit hjem, er denne forhandler også værd at bide mærke i. Tag et kig på www.av-cables.dk – en webshop med fem stjerner på Trustpilot!