Abonner på den kendte frokostordning af Frokost+ i Aarhus

Frokostordning i Østjylland inkl. Aarhus

Frokostordning er et tiltag, mange virksomheder i Aarhus er glade for, og som eleverer stemningen, når klokken nærmer sig 12. Frokost+ sørger for, der er noget nyt hver gang, så ingen kører død i retterne. Der vægtes højt at vælge seriøse råvarer fra de bedste udbydere. De erfarne og passionerede kokke arbejder så på højtryk for at omdanne ingredienserne til de retter, som sendes ud til dit firmas dør. Selve transporten er også et vigtigt element for en god frokostordning. Meget kan ske undervejs, hvis maden ikke opbevares i den rette emballage. Hos Frokost+ tager de afstand fra engangsemballage. De kolde retter leveres i emballage, der bevarer kulden, og de varme hovedretter kommer naturligvis i isolerende emballage. Denne frokostordning tilbydes ikke kun til centrale firmaer i Aarhus. Der leveres også ud til forstæder som Risskov, Hasselager, Tranbjerg og Egå eller omkringliggende byer som Horsens, Sabro, Randers og Skanderborg.

Se eksempler på en typisk dag som tilmeldt kunde af denne firmafrokost – frokostplus.dk

Firmafrokost fra Frokost+ kan bestilles til virksomheder bosiddende i Østjylland. Du kan hurtigt tjekke, om dit postnummer er gyldigt på frokostplus.dk. Når du nu er derinde, kan du også se forskellige eksempler på anretninger og læse mere om servicen. Frokost+ tilbyder også specielle muligheder til vegetarer og andre grupper, som holder sig fra bestemte typer af fødevarer. Målet er naturligvis, at firmafrokost fra Frokost+ falder i god jord hos alle medarbejdere i firmaet. Mange virksomheder, ikke kun i Aarhus, har fået øjnene åbnet for fordelene ved servering af frokostbuffet midt på arbejdsdagen. Firmafrokost er et koncept, der for alvor har vundet jord de seneste ti år, og som er kommet for at blive.
Firmafrokost fra Frokost+ er en god investering i medarbejdernes velvære. Læs mere om muligheden for at tilmelde denne frokostordning i Aarhus og omegn på frokostplus.dk.