6 mm træpiller samt en del i solidt pejsebrænde

6 mm træpiller er meget populære

Pillemadsen er shoppen for dig, der går op i brændsel med høj kvalitet. På deres shop finder du et bredt udvalg af forskellige former for brændsel til ovne og pejse. Er du for eksempel på udkig efter 6 mm træpiller, så finder du et godt udvalg af 6 mm træpiller på shoppen. Udvalget af 6 mm træpiller består af 6 mm træpiller fra de bedste producenter på markedet, så du er sikker på at kvaliteten og brændværdien er i top. Du finder 6 mm træpiller fra mærker såsom Barlinek, German og andre professionelle producenter. Klik ind her www.pillemadsen.dk og find det brede udvalg af 6 mm træpiller fra de bedste mærker på markedet og til en super god pris.

Fyr op med billigt pejsebrænde

Mangler du også pejsebrænde til pejsen, så finder du et godt udvalg af pejsebrænde hos Pillemadsen. Udvalget af pejsebrænde er meget bredt, hvor du for eksempel finder pejsebrænde i ask. Pejsebrænde i ask består af cirka 20-30 cm træstykker og kan bestilles som et brændetårn. Klik her www.pillemadsen.dk og find mere information om deres pejsebrænde i ask, så du kan få dig nogle hyggelige stunder foran pejsen igen.

Har du spørgsmål til udvalget af træpiller eller brænde, så kontakt endelig Pillemadsen. Her vil du møde venlige mennesker, der altid er klar på at hjælpe.

Få styr på opvarmningen med 6 mm træpiller og pejsebrænde i ask hos Pillemadsen. Besøg dem her www.pillemadsen.dk og find deres brede udvalg af brændsel med det samme, så du kan få en dejlig jævn opvarmning af huset til super gode priser.