Bestil en dygtig telefonvagt eller telereception fra et erfarent firma på www.telefonpasning.com

Bestil en servicemindet og venlig telefonvagt

Venlig service og Edelmann Kontorservice er ord der går ganske godt i spænd. Det gælder også når man hyrer dem til at være ens telefonvagt. Hos dem har man både mulighed for at bestille telefonvagt for en kort periode, f.eks. hvis der er ekstra meget run på, eller hvis virksomheden f.eks. skal på kursus, messe eller afholder julefrokost eller lignende. I sådanne tilfælde er en telefonvagt den perfekte måde at sørge for, at kunder og samarbejdspartnere der ringer til jer, bliver modtaget af en venlig og servicemindet telefonvagt, der sætter en ære i at repræsentere jeres virksomhed godt, og for at levere en venlig og god service.

Telereception til skarpe priser

Udover telefonvagt, kan man blandt andet også bestille telereception hos www.telefonpasning.com. Ved telereception får man stort set samme slutresultat, som når en receptionist er til stede på kontoret. Altså at en venlig stemme sidder klar til at modtage opkald fra kunder og samarbejdspartnere, og til at videregive den information til jer senere. Når Edelmann Kontorservice leverer telereception, sørger man for grundigt at sætte sig ind i jeres virksomhed, så man på bedst vis kan repræsentere jer.
Yderligere spørgsmål vedrørende telereception og telefonvagt kan du få besvaret ved at rette henvendelse på virksomhedens hjemmeside.