Tag springet! Book ophold på teaterhøjskole og NyCirkus højskole

Musik og Teaterhøjskolen

Har du besluttet dig for at tage på højskole, og er du i gang med at undersøge hvilken skole der passer bedst til dig? Så er her et tip: Hos Musik og Teaterhøjskolen har de en række spændende linjer - de fungerer blandt andet som teaterhøjskole og NyCirkus højskole - så du kan roligt regne med at blive udfordret kreativt og fagligt, og få tid til at fordybe dig i dine interesser dér, sammen med ligesindede elever og dygtige undervisere. Læs mere i artiklen herunder, hvis du er nysgerrig.

Læs om en af landets førende teaterhøjskoler på musikogteater.dk

Der er lige nu en række spændende linjefag man tilbyder hos www.musikogteater.dk, deriblandt teaterhøjskole. Melder man sig på som elev på teaterhøjskole, vil det både være sjovt og krævende. Krævende men også lærerigt, og du kan roligt regne med at du efter et ophold på teaterhøjskole nok skal have forbedret dine færdigheder, og være blevet endnu bedre til at spille teater. Samtidig gives der naturligvis plads på højskolen til at man kan have en masse gode oplevelser, og møde en masse spændende mennesker, uanset om man tilmelder sig på teaterhøjskole linjen, NyCirkus højskole linjen eller én af de andre spændende linjer som f.eks. elektronisk musik, musik eller lydteknik.

Musik og Teaterhøjskolen tilbyder NyCirkus højskole

Flere og flere får interesse for såkaldt NyCirkus. Er du én af dem, så tilbyder Musik og Teaterhøjskolen forløb på NyCirkus højskole. På NyCirkus højskole vil man både lære om dans, teater og musik, da cirkusformen er en fusion af alle tre ting, samt mere. Der vil på NyCirkus højskole både blive arbejdet med fysik og bevægelse, ens teatralske evner med mere. Og præcist som med teaterhøjskole, vil et NyCirkus højskole ophold med sikkerhed blive en oplevelse som man husker resten af livet.