Sundhed og førstehjælp

Køb støttestrømper online hos HelseWorld

HelseWorld

Oplever du problemer med ømme muskler efter en lang arbejdsdag, så kan støttestrømper være en stor hjælp. Besøg helseWorld.dk her www.helseworld.dk find deres brede udvalg af hjælpemidler til ømme muskler, så du kan komme helskindet gennem en lang dag uden træthed i musklerne.

Helseprodukter findes hos specialisten HelseWorld

HelseWorld

Er du på udkig efter helseprodukter, der kan hjælpe dig med at opnå den optimale sundhed, så er HelseWorld lige shoppen for dig. Besøg dem her på deres inspirerende online shop www.helseworld.dk og find deres inspirerende udvalg af helseprodukter, så du kan skabe dig en sund livsstil.

Ekstra meget i Nupo tilbud hos REN velvære

REN velvære

Får du hjælp af Nupo, så du kan smide de ekstra kilo, så finder du spændende Nupo tilbud hos REN velvære. Besøg dem her på linket www.ren-velvaereshop.dk og find deres spændende udvalg af Nupo, så du kan smide kiloene uden problemer.

Stort udvalg af måle- og sundhedsapparater

Køb en blodtypetest og blodtryksmålere online hos webshoppen Testdig.dk, der forhandler et stort udvalg af måle- og sundhedsapparater online til både erhverv og private.

Blodtryksmålere og graviditetstests

Leder du efter gode blodtryksmålere eller en graviditetstest så er Testdig.dk lige noget for dig. Tag et kig forbi deres shop her www.testdig.dk og find alt inden for tests og målere med det samme.

Exurin er et præparat mod urinlugt

Exurin er et dansk produceret præparat, skabt ud fra et ønske om at komme det problem som rigtig mange danskere lider af til livs: Urinlugt i undertøjet, som følge af urindryp. Du kan købe Exurin her.

Håndkøbslægemidler kan købes online hos www.mitliv.dk

På hjemmesiden www.mitliv.dk er det muligt at finde et stort udvalg af produkter, der hjælper en frem til sundhed og velvære. På hjemmesiden er det muligt at finde et stort udvalg af forskellige håndkøbslægemidler, forskellige former for hjemmetest og medicare produkter.

Blodtypetests og blodtryksmålere i høj kvalitet

Den online shop Testdig.dk er stedet, hvor man kan købe alt inden for måleapparater til sundhed og hjemmepleje. Se her deres store udvalg af blandt andet blodtypetest og blodtryksmålere på webshoppen.

Præparat der bekæmper efterdryp

Det anslås at omegnen af én million danskeres hverdag påvirkes negativt af urin efterdryp. Nu er der heldigvis godt nyt til alle de mennesker, vis sociale liv og selvtillid påvirkes af lugtgener fra dette.

Forhandler af ChoiceMMed

Homecare

Der er rigtig mange, der vælger ChoiceMMed, når de skal købe blodtryksmåler med mere. Hos Homecare finder du alt fra denne producent.

Hjælp til astmapatiener

Besøg www.maribomedico.dk og se det store udvalg af blandt andet forstøvere til astmapatienter.

Det bedste i magnethalskæder

Danolan

Hos Danolan finder du alt med magneter. Besøg dem nu og se blandt andet deres udvalg af flotte magnethalskæder i høj kvalitet.

Implantater hos online tandlæger

Dentis

Dentis tilbyder dig professionel tandbehandling, og har stor erfaring indenfor tandbehandling. Du finder Dentis i Hillerød, og er altid meget velkommen til at komme ind forbi og få en snak om, hvad man kan gøre for dig. Det gælder hvad enten du har brug for tandimplantater, paradontosebehandling, tandbroer, tandproteser eller et helt almindeligt tandtjek.

Løsninger mod søvnapnø

Maribo Medico

Har du problemer med at sove og føler du dig træt, så lider du måske af søvnapnø. Læs mere om symptomer på søvnapnø på www.maribomedico.dk og læs mere om hvilke professionelle behandlingesprodukter Maribo Medico tilbyder.

Let anvendelige blodtryksmålere

Homecare

Hvis du er interesseret i at eje en blodtryksmåler til hjemmebrug, kan du med fordel tage et kig på hjemmesiden www.homecare.dk, hvor de har et stort udvalg af mange forskellige blodtryksmålere.

Førstehjælpsprodukter i allerbedste kvalitet

Stennevad

Hos Stennevad fås sikkerhedsudstyr og faldsikring til dig, lige gyldigt hvilket erhverv eller anden interesse, måtte kræve det rette udstyr med høj kvalitet og sikkerhedsgaranti.

Netbutik med forskellige typer forbindinger

Førstehjælpsshoppen

Hos Førstehjælpsshoppen finder du blandt andet alt i forbindinger, som du kan læse mere om her. Førstehjælpsshoppen har desuden webshoppen www.foerstehjaelpsshoppen.dk.

Hjertestartere og førstehjælpsdukker

Optisafe

Hos OptiSafe kan du finde et bredt udvalg af forskellige førstehjælpsdukker, og du vil helt sikkert kunne finde en eller flere, der passer til det formål, du skal bruge den til. Her kan du også købe hjertestartere i flere modeller.