Rektangulært badekar og klortabletter til pools hos Bad-Magasinet.dk

Bad-Magasinet.dk

Hos Bad-Magasinet.dk finder du et bredt udvalg af badekar, spa og ting til poolejere. Læs bl.a. om klortabletter og om et flot rektangulært badekar her.

Rektangulært badekar

Bad-Magasinet.dk sælger mange forskellige smukke badekar i elegante design, og der er mange forskellige modeller at vælge imellem, hvilket vil sige, at du nok skal kunne finde lige den model, som passer bedst til dig og din smag. Der er bl.a. forskellige smukke rektangulære badekar, som du nok vil elske og som helt sikkert vil se godt ud hjemme hos dig. Et rektangulært badekar er oplagt til at befinde sig i et hjørne, hvilket jo også er den mest pladsbesparende måde at have et badekar i badeværelset på. Et firkantet design kan se enormt smukt og elegant ud, der er noget skarpt, moderne og tidsløst over det, og det kommer med en vis eksklusiv aura, som måske skyldes det rektangulære design. Der er forskellige modeller, og hvis du drømmer om et flot rektangulært badekar, så skal du nok kunne finde lige det, du drømmer om på hjemmesiden til en god pris.

Klortabletter til små og store pools

Bad-Magasinet.dk sælger mange forskellige ting til dig, der har en pool og som skal passe på, at vandet forbliver dejlig rent og blåt. Mange oplever alger i poolen og desuden ophobes ens egne bakterier også i vandet og derfor er klortabletter en god løsning. Det er nemlig en nødvendighed at man klorerer sin pool, så vandet holder sig rent og flot, og mange bruger klortabletter til den daglige klorering, som er smart fordi de langsomt afgiver klor til vandet. Man lægger dem på bunden og så opløses de langsomt og holder hele tiden en stabil mængde klor i vandet, som gør det svært for bakterier at trives og som ikke er skadeligt for huden. Der er forskellige løsninger og du kan finde klortabletter til store og små pools, og hvis du har nogen tvivl om, hvad du skal vælge, så kan du altid kontakte de dygtige medarbejdere i bad-magasinet.dk, hvor du kan få hjælp til dit valg.