Online forhandler af alt lige fra bakker til makeup tasker i høj kvalitet

AU Maison

Hos AU Maison finder du flotte design fra Danmark indenfor både interiør, brugskunst, makeup tasker, tekstiler m.m. Alt er designet i Danmark og produceret i enten Danmark eller Europa. Og det gælder alt fra tekstiler til møbler, bakker og andre smukke genstande, der vil kunne udgøre smukke detaljer i dit hjem.

Flotte makeup tasker

AU Maison har i over 20 år arbejdet ud fra mantraet om at bringe mere skønhed ind i verden ved at designe og forhandle alt fra interiør, brugskunst, makeup tasker og tekstiler. Skønne omgivelser vil mange være enige i, fører til en skønnere tilværelse. Dette er i led med det gamle begreb om aisthesis. Med AU Maisons flotte design fra Danmark, finder du smukke tekstiler såvel som møbler, makeup tasker og andre mindre genstande, der kan udgøre skønne detaljer i ethvert hjem. Deres flotte design fra Danmark vidner om en unik håndværksmæssig kvalitetsbevidsthed. Med dele af produktionen i Danmark, nær Aarhus, er der foruden det flotte design fra Danmark lagt vægt på bæredygtighed, håndlavede detaljer og mulighed for at specialfremstille nøjagtig dét, du ønsker dig til dit hjem. I sidste ende ved vi alle, hvordan det er de små detaljer i hjemmet, der gør det til noget særligt og som bidrager til følelsen af hjem. Besøg deres hjemmeside og se de mange flotte design, makeup tasker, interiør m.m. fra Danmark: www.aumaison.dk.

Bakker i høj kvalitet

AU Maison har gennem mere end 20 år insisteret på smukt design og god kvalitet. Du finder her et stort udvalg af alt til hjemmet: interiør, brugskunst og tekstiler. Med deres fokus på skønhed, detaljer og håndværksmæssig kvalitet, kan du her bruge lang tid på at gå på opdagelse. Ved at benytte forskellige håndværksmæssige traditioner og med en egenproduktion nær Aarhus i Danmark, kan du være sikker på at der er lagt omhu i alle deres produkter. Det ses også på forståelsen for detaljer. Se for eksempel nærmere på deres mange fine bokse og bakker, der vil bringe liv og detaljerigdom til ethvert hjem. Deres farve- og materialevalg i deres bakker og deres produkter generelt, vidner om en materialebevidsthed og en forståelse for, hvad der skaber behagelige rammer i et hjem. Bakkerne kan enten fungere som pynt, som underlag eller til når der skal nydes en kaffe i stuen. Besøg deres hjemmeside og se de mange smukke bakker, æsker, tekstiler og interiør til både køkken, stue, soveværelser og alle dele af hjemmet ganske enkelt: www.aumaison.dk.