Mobiltelefoner og tablets

Blue City tilbyder brugte iPads og brugte MacBooks

Blue City

Her hos Blue City kan du altid finde et bredt udvalg af brugt elektronik online og du har gode muligheder for at spare mange penge på dine køb. Er du for eksempel på udkig efter brugte iPads eller brugte smartphones så kan du med deres udvalg garanteret finde hvad du skal bruge.

Hold din smartphone fri fra ridser

Træt af ridser og skræmmer på din flotte smartphone eller tablet? Så er du langt fra alene! Kristall Nano skærmbeskyttelse siges at være løsningen på problemet. Lad os undersøge produktet nærmere, og se om der er noget om snakken.

Det bedste i skærmbeskyttelse til smartphones

My-Phoneshop

Vores mobiltelefoners værdi stiger og stiger i takt med, at teknologien inde i dem bliver udviklet. Når man går rundt med et produkt med en værdi på mange tusinde i lommen, så er det klart, at man gerne vil beskytte det bedst muligt. Dette gøres bedst med det nyudviklede skærmbeskyttelse kendt som panserglas, eller Panzer Glass som det hedder i USA.

Samsung smartphones og Apple iPhones

Køb Samsung smartphones og Apple iPhone online på my-phoneshop.dk. Hos dem finder man alle de nyeste modeller af Apple iPhones og Samsung smartphones samt finder man også de sidste generationer der fra.

Firma med reparation af iPad

Klik ind på netbutikken hos Sparepart.dk og se det store udvalg af iPad reparationer, iPod reparationer, reprationer af forskellige andre mobiltelefoner samt diverse elektronik tilbehør.