Marketing

Tøj med logo og mulighed for ansatte selv at vælge julegave

MarkOn

Bestil tøj med logo hos MarkOn, der hjælper dansk erhvervsliv med at finde firmatøj og fritidstøj. Køb også firmajulegaver online bl.a. fra det unikke koncept Gaveregn, hvor medarbejderne selv kan vælge deres egne firmajulegaver ud fra et pointsystem og et udsøgt katalog.

Her tilbydes bl.a. hjælp til mediesalg, magasinudgivelse og annoncesalg

Vendemus

Du bør altid finde den bedste løsning i forhold til annoncering, så du er sikker på at din virksomhed kommer ud til de rette mennesker, der kan blive potentielle kunder. Du kan være helt sikker på at vendemus.dk kan hjælpe din virksomhed, med deres erfaring inden for mediesalg, magasinudgivelse og annoncesalg.

Denis Viet-Jacobsen - Ekspert i investering og udvikling af virksomheder

Solix

Solix Group AB er et stærkt investeringsselskab, der drives af den danske forretningsmand Denis Viet-Jacobsen i partnerskab med Johan Cervin. Sammen har de skabt et stærkt firma, der blandt andet har indgået et skarpt samarbejde med fibercement-giganten Cembrit Holding A/S, hvor især Denis Viet-Jacobsens kyndige kendskab til virksomhedsorganisation og investering har ført til en meget lovende fremtid for selskabet.

Markedanalyse og kundeanalyse i byggebranchen

4B Research

4-b.dk er virksomheden du kan benytte dig af når du har brug for hjælp, vejledning og rådgivning i forhold til at få foretaget en markedsanalyse i byggebranchen eller måske en kundeanalyse i byggebranchen.

Visitkort i flere typer

Hos Lavpris Trykkeriet forhandler man mange forskellige tryksager til billige priser. Her kan du blandt andet få trykt visitkort eller plakater til gode priser. Læs mere om de forskellige produkter ved at klikke ind på lavpristrykkeriet.dk. Man har stor erfaring med tryksager hos Lavpris Trykkeriet, og derfor er du altid sikker på at få tryksager af den bedste kvalitet, når du bestiller dem her.

Eksperter i konkurrentanalyse og markedsanalyse

Enhver virksomhed eller organisation, der ønsker at optimere sine muligheder og omsætning på dagens marked, har brug for nærgående kendskab til både kunder og konkurrenter. Med konkurrentanalyse og markedsanalyse fra 4B Research er man som virksomhed godt klædt på.