Lær nye teknikker på en sang- og musikhøjskole med gode undervisere

Musik og Teaterhøjskolen

Leder du efter en god musikhøjskole eller en sang højskole med et højt fagligt niveau, så er Musik og Teaterhøjskolen måske lige noget for dig. Læs mere her.

Musikhøjskole med spændende undervisning

Musik og Teaterhøjskolen er en musikhøjskole, som tilbyder undervisning på et højt niveau til alle, der enten er vokset op med et instrument i hånden eller ønsker at prøve det af. Der er mange tilgange til musik, og det er ikke noget som kan puttes i en kasse – nogle af de største stjerner i musikhistorien har hverken kunne synge rent eller tage mere end fire akkorder på en guitar, imens andres tekniske tilgang har ført dem til berømmelse. På denne musikhøjskole vil du møde inspirerende lærere, som er professionelle musikere og lever med musikken, og de kan hjælpe dig med at udvikle dig lige der, hvor du selv er. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med musik, så er det helt okay, at du ikke har prøvet det før. Hvis du har spillet i mange år og leder efter andre på samme niveau, som du kan spille med, så er det også lige stedet for dig. På denne musikhøjskole vil du møde mange andre dygtige elever, som er kommet for at spille.

Sang højskole med professionelle undervisere

Musik og Teaterhøjskolen er også en sang højskole, og for de, der vælger sanglinjen, gælder det om at blive god til at synge. Der er mange tilgange til sang også, men alt andet lige er det ret godt at lære noget sangteknik, så man ikke slider sin stemme ned. Det er hårdt at synge, og det kræver fysisk arbejde at bruge sin stemme på den måde, som fx et kor gør. Lær nye teknikker på en god sang højskole med professionelle sangere som undervisere, som kan lære dig meget om din egen stemme og om dig selv som sanger. Der er mange forskellige musikere på skolen, og du vil helt sikkert møde elever, som ønsker at spille sammen og danne bands. Skolen har også en linje for elektronisk musik, og det kan nogle gange gå op i en højere enhed, hvis det kombineres med sang. Som sang højskole er der selvfølgelig korsang, hvor de der ønsker det, kan synge sammen og skabe smukke harmonier med deres stemmer.