Kosmetik

Flydende håndsæbe og massageolie i særklasse

Badeanstalten

Der findes en række fantastiske massageolier hos Badeanstalten, som du kan forkæle dig selv med, eller måske give som gave? Denne fabrik fra Aalborg er kommet langt ved at bruge naturlige ingredienser. Der arbejdes med stor respekt for traditionerne, men der udvikles også hele tiden nye sæbeprodukter. Køb f.eks. fast eller flydende håndsæbe via badeanstalten.dk, der også tilbyder 70 % hånddesinfektion gel online.

Øjenmakeup, læbestift og andre skønhedsprodukter fra Jane Iredale

Jane Iredale

Udbuddet af forskellige make-up serier kan ofte virke overvældende for selv de mest erfarne. Føler du dig derfor fortabt mellem de mange brands, er det uden tvivl tid til at rette blikket mod Jane Iredale. Jane Iredale er perfekt til dig, der som en kvalitetsbevidst kunde, er på udkig efter præcis den rette nye læbestift, fint ny øjenmakeup eller en plejende mineralpudder.

Forkæl dine hænder med flotte negle

Kunne du godt tænke dig flotte negle, så bør du kigge forbi www.nail4you.dk. Besøg online shoppen, hvor du finder masser af gode tilbud på f.eks. gele negle og meget mere.

Super effektivt age repair

Jurlique

Hvis du har brug for age repair, der får din hud til at se ung ud igen, er Jurlique det helt rigtige sted for dig at handle cremer.

Negle startsæt i flere varianter

Nail4you

Nail4You har alt inden for forskellige produkter til negle i professionel kvalitet. Her forhandles blandt andet negle startsæt og gele negle til gode priser, så klik ind på nail4you.dk og køb det her. Så hvis du kan lide at gøre noget ud af dine negle, kan du med fordel klikke ind og se det store udvalg hos Nail4You. Produkterne er grundigt testet, så du kan være sikker på at få en god kvalitet, når du handler her. Klik ind og se udvalget af negle startsæt med mere og køb det her.

Kérastase Homme hårprodukter til mænd

MilleM

Klik ind på www.millem.dk og se det store udvalg af hårprodukter til mænd og kvinder. Her er noget til alle hårtyper og hårpleje. På siden www.millem.dk finder du et kæmpe udvalg af hårprodukter fra Kérastase.