Køb spisesmække og hårbøjler i bæredygtig kvalitet hos LÉHOF

LÉHOF

Hos LÉHOF går de op i mobilitet, økologi, komfort og minimalisme. Det gælder lige meget, om det handler om hårbøjler, hårspænder, elefanthuer, bide kæder, tubetørklæder, sengetøj eller spisesmække. Mobilitet på den måde at det skal være muligt at bevæge sig frit, lige meget hvad man iklæder sig fra LÉHOF. Økologi fordi det mindsker risikoen for allergier og andre dårligdomme, samt fordi LÉHOF tænker på bæredygtighed i forhold til miljøet. Komfort fordi velbehag fører til livsglæde, og minimalisme fordi det gør hverdagen mere enkel og simpel, når der ikke skal tænkes i tidskrævende påklædningsløsninger.

Hårbøjler i smukke design til både børn og voksne

Hårbøjlerne fra LÉHOF fås i mange smukke design og til både børn og voksne. Deres stilrene design gør, at de passer til det meste. Farverne fås fra helt lyse og sarte farver til mere sprudlende og stærke. Du kan anvende hårbøjlerne, når du gerne vil have styr på dit hår, så det ikke flagrer om i øjnene eller blot som prikken over i’et til din påklædning. Mens nogle af hårbøjlerne er brede og lavet i velour eller bomuld, er andre smalle med en stofsløjfe eller en sløjfe af grosgrain silkebånd. LÉHOF har hårbøjler for enhver smag og til enhver anledning. Klik ind på lehof.dk og se det store udvalg af hårbøjler og vælg dine favoritter.

Vandafvisende spisesmæk

LÉHOF producerer praktiske spisesmække, som er vandafvisende og ekstra lange. Spisesmækkene kan på grund af deres vandafvisende egenskaber tørres af med en klud men kan også vaskes i maskine efter behov. Den ekstra længde gør, at du kan sætte tallerkenen på den. Spisesmækkene findes i flotte mønstre og farver, der passer til både piger og drenge. Alle spisesmækkene er håndlavede og syes kun på bestilling, hvilket kan forårsage lidt ekstra leveringstid. Se det fine udvalg af spisesmække på lehof.dk, hvor du også finder mange andre lækre varer til både dig selv og dine børn.