Køb Snoezelen sanserum og robuste børnemøbler såsom en børnesofa hos Ran-Play

Ran-Play

Uanset om du er på udkig efter en børnesofa eller det populære sanserum, Snoezelen, er du kommet til det helt rette sted. For hos den danske virksomhed Ran-Play, der forhandler og producerer udstyr og redskaber til børn såvel som voksne, har de netop disse og mange andre produkter. Læs med her og lær mere om den populære virksomhed.

Snoezelen sanserum

Snoezelen er en sammentrækning af ordene ”snuffelen” og ”doezelen”, der betyder ”at snuse” og ”at døse” på hollandsk. Den hollandske opfindelse er en stor succes på mange børneinstitutioner. Snoezelen er en god pædagogisk aktivitet, som stimulerer sanserne i sociale fællesskab. Derfor siger man, at Snoezelen er et sanserum. Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål vedrørende Snoezelen, er du naturligvis mere end velkommen til at ringe til de hjælpsomme, professionelle og dygtige folk bag Ran-Play. For ud over at være dybt dedikerede omkring deres produkter, som fx Snoezelen, så gør de også en dyd ud af at yde høj kundeservice for alle deres kunder. Derfor modtager de alle henvendelser med et smil. Du kan naturligvis også kontakte dem via e-mail. Du finder deres telefonnummer og e-mailadresse inde på deres intuitive hjemmeside, ran-play.dk.

Robust børnesofa

Et andet populært produkt hos den danske virksomhed, der blev grundlagt helt tilbage i 1986, er en børnesofa. Gode, robuste og komfortable børnemøbler er naturligvis alfa og omega i en god børneinstitution, og med deres mange års erfaring er Ran-Play et oplagt valg, hvis du leder efter en børnesofa eller andre børnemøbler. Ved et besøg på ovenstående hjemmeside vil du også hurtigt kunne konstatere, at en børnesofa ikke bare er en børnesofa. Således forhandler Ran-Play et stort udvalg af forskellige sofaer, der alle har én ting til fælles: Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Så hvorfor ikke købe din næste børnesofa hos Ran-Play allerede nu? Det vil i hvert fald skabe stor glæde hos børnene.