Køb overpap og tagmembran i topkvalitet

Phønix Tag Materialer

Det er helt essentielt, at du har de rette materialer, når du skal lægge nyt tag eller renovere dit gamle. Hos Phønix Tag Materialer er de godt klar over dette, og derfor forhandler de kun kvalitetsprodukter til dit tag. Hvad end du er på udkig efter overpap eller tagmembran, finder du det til gode priser hos forhandleren. Besøg www.phonixtagmaterialer.dk med det samme og læs mere.

Forhandler af overpap i høj kvalitet

Ønsker du en tagdækning med gode elastiske egenskaber og selvfølgelig en lang levetid? Så er Phønix Tag Materialer det helt rette sted at besøge. Her forhandler de nemlig overpap i upåklagelig kvalitet. Det kan med fordel anvendes ved entrepriser, som skal udføres i kolde temperaturer, eller ved entrepriser hvor underlaget kan bevæge sig. Derudover anvendes overpap også ved opgaver, hvor vandbelastningen er særligt stor. Overpap bruges som det øverste lag, når der er tale om et- eller flerlagsdækninger ved både nydæknings- og renoveringsopgaver. Lyder overpap interessant for dig, bør du aflægge et besøg hos www.phonixtagmaterialer.dk og gøre en god handel.

Tagmembran

Er du på udkig efter en moderne og langtidsholdbar løsning til dit tag? Så tilbyder Phønix Tag Materialer tagmembraner, som er en slags moderne tagpap. Det indeholder ikke pap men er derimod resultatet af mange års produktudvikling. En tagmembran består af polyesterfilt, bitumen, granuleret skifer, og gummimaterialet SBS, som giver fleksibilitet og evnen til at optage bevægelser fra underlaget. Vælger du tagmembran til dit tag, er du sikret en løsning, som du vil have gavn af i mange år fremadrettet. Du kan helt selv vælge om du vil have sort, kulsort, lys grå, teglrød, skovgrøn eller hvid skiferbestrøning. Det betyder, at du kan finde tagmembraner, som matcher lige præcis dine behov. Har ovenstående fanget din interesse, og lyder det som noget, du har brug for, kan du læse meget mere på hjemmesiden. Klik ind på www.phonixtagmaterialer.dk og læs mere om tagmembran.