Køb ekslusivt overtøj til børn fra mærket Ver De Terre

Mini Little Mini

Børnetøj er noget som enhver mor går op i. Går du mere op i, hvad dit barn har på af tøj, end blot at de har tøj på kroppen, så skulle du tage at klikke ind forbi www.minilittlemini.com. Mini Little Mini er stiftet af Nadja Andersen, som har en forkærlighed for børnetøj produceret af danske brands, hvilket selvfølgelig afspejler sig i udvalget hos Mini Little Mini. Ifølge Nadja Andersen tilbyder de danske brands en høj kvalitet kombineret med et enkelt og klassisk design. Derudover har danske børnetøjs brands et tvist, der giver lidt kant til det ellers stilrene design. På hjemmesiden finder du dog også enkelte internationale brands, som passer ind i Mini Little Minis univers. Nogle af de forskellige brands, som du kan finde hos Mini Little Mini er Ver De Terre, Pom Pom, Bisgaard, Le Fant, Petit Crabe, Schnoor, Little Olga, Minipop, Nordic Label og mange flere.

Ver De Terre

Trods det franskklingende navn er Ver De Terre et dansk brand. Ver De Terre laver eksklusivt overtøj til børn, hvor fokus altid har været på unik design og kvalitet. Overtøjet er let, komfortabelt og behageligt, så barnets leg ikke bliver forstyrret af ubevægelighed, og derudover er overtøjet vandtæt og åndbart, så det kan bruges i al slags vejr. Ver De Terre går op i barnets sikkerhed, og hætterne på overtøjet er derfor aftagelige, og der er ingen snøre eller snore. Hos Mini Little Mini finder du et stort udvalg af de behagelige og slidstærke flyverdragter, regnsæt, heldragte og veste fra Ver De Terre. Klik ind på www.minilittlemini.com og bestil dine Ver De Terre favoritter.

Kvalitetsfodtøj

Pom Pom er et dansk brand, som har specialiseret sig i at lave sko til børn. Pom Pom skaber kvalitetsfodtøj til både drenge og piger i forskellige aldre. Hos Mini Little Mini finder du et lækkert udvalg af sutsko, tullesko, sandaler, støvletter, støvler og sko fra Pom Pom. Kendetegnet for alle de forskellige sko fra Pom Pom er, at de er produceret af de bedste materialer og altid har en god pasform, der sikrer dit barn den bedste komfort. Se det store udvalg af flot fodtøj fra Pom Pom på www.minilittlemini.com.