Isolerede containere og løsninger til modulbyggeri

DC-Supply

DC-Supply sælger alt i forskellige containere til gode priser, og du kan bl.a. læse mere om en container til modulbyggeri og en isoleret container her.

Køb container til modulbyggeri af DC-Supply

Containere er oplagte til modulbyggeri, af flere forskellige grunde. De er enormt robuste og er lette at arbejde med. Der kan skæres hul til vinduer og døre med en vinkelsliber eller en plasmaskærer. De kan let isoleres og på den måde gøres beboelige om vinteren. Hvis man isolerer dem udenpå, så mister man ikke plads indeni, men bevarer den bølgede væg, som er karakteristisk for containere til modulbyggeri. Der kan let tilføres vand, el og installeres bad og toilet. Desuden kan de sættes oven på hinanden og ved siden af hinanden, og så passer de sammen. Det er derfor man let kan bygge i flere etager, når man bruger containere til modulbyggeri. DC-Supply har lavet mange forskellige projekter, og hvis du vil læse mere, så kan du klikke ind på hjemmesiden og se de forskellige ting, de har bygget med containermoduler, bl.a. et herberg i Nuuk og ungdomsboliger rundt omkring i Danmark.

Isoleret container - Bestil fra en førende ekspert

Skal du bruge en isoleret container, så er DC-Supply også stedet at henvende sig. Her finder du mange forskellige gode modeller, og du kan uden tvivl finde den rette model til dig. En isoleret container er til dig, som skal kunne opbevare dine ting trygt, tørt og ved en ordentlig temperatur hele året rundt. Der er forskellige modeller at vælge imellem i forhold til størrelsen, men hvis du fx har en masse værktøj, som du skal have stående opbevaret, så er en isoleret container et super godt bud. På den måde kan du være sikker på, at dit el-værktøj er i sikkerhed. Med en god isoleret container fra www.dc-supply.dk er du på den sikre side. Den er smart sådan en, fordi den kan flyttes, så når du flytter, så kan du flytte den med. Det er den fleksible løsning til dem, der fx er håndværkere og flytter arbejdspladser rundt omkring i landet og som skal have fleksibilitet og sikkerhed.