Hus og have

Bredt udvalg af termoglas og Holmegaard produkter til gode priser

ekram.dk

Hos ekram.dk finder du altid et spændende udvalg af Holmegaard produkter, blandt andet lysestager samt en masse hyggeligt julepynt. Derudover finder du blandt andet også en masse flotte termoglas og andre glas. Butikken er virkelig hyggeligt indrettet, og du kan helt sikkert finde en masse skønne produkter til gode priser hos dem. Vil du vide mere om udvalget, så læs videre i artiklen herunder.

Hos Inpro A/S finder du bl.a. en sålbænk og det flotte materiale skiffer i høj kvalitet

Inpro A/S

Ny sålbænk, skiffer eller et andre bygge materialer? Hos Inpro A/S leverer de det hele, til særdeles konkurrencedygtige priser. Vælger man en sålbænk fra deres katalog, så kan man roligt forvente at modtage et produkt i ekstra høj kvalitet; det samme gælder deres udvalg af skiffer, som uden tvivl er ét af de bedste i landet. Klik selv forbi deres butik hvis du gerne vil se udvalget af sålbænke og skiffer, eller læs videre i artiklen her.

Udlejning af gravemaskiner og STIHL hækkeklippere på aagaard-maskinudlejning.dk

Aagaard Maskiner & Udlejning

Lige meget hvilket projekt man er i gang med i haven, så finder man helt sikkert de rette maskiner til at løse det hos Aagaard Maskiner & Udlejning. Her kan man blandt andet leje en STIHL hækkeklipper, og der tilbydes gravemaskine udlejning. Man kan kigge nærmere på udvalget af forskellige maskiner ved at besøge hjemmesiden www.aagaard-maskinudlejning.dk.

Gaspejse og brændeovne fra førende mærker

Himmerlands Pejsecenter

Der er flere anerkendte mærker, som er værd at tage med i overvejelserne ved køb af ny brændeovn, gaspejs og pejseindsats. Her kan nævnes M-Design, Faber, Hwam, Contura samt en række andre. Disse kvalitetsmærker finder du hos den danske pejseforhandler med navnet Himmerlands Pejsecenter. Dette center tilbyder god service og vejledning i verdensklasse! Tag et kig på de innovative designs via himmerlandspejsecenter.dk.

Rensning af fliser og træterrasse - Nanostone A/S

Nanostone A/S

Hvad enten det er fliserne eller træterrassen, der trænger til at blive renset for alger og snavs, så skal man helt sikkert kontakte Nanostone A/S. Her tilbydes der nemlig rensning af fliser og træterrasse rens af den bedste kvalitet. Man kan blive klogere på det hele ved at besøge hjemmesiden www.nanostone.dk.

Spa rens og swim spa - Køb på danskspadesign.dk

Dansk spa Design

Køb spabade og swimspa hos Dansk spa Design, der også leverer spa rens til gode priser. Der sælges fra et stort udvalg og med mulighed for at læse mere om produkterne online. Du kan også høre ind til dette wellness sortiment ved at tage kontakt til menneskerne bag webshoppen. Læs mere via danskspadesign.dk, og bestil din drøm.

Køb træpiller i høj kvalitet hos Pillemand.dk hvor du bl.a. finder træpiller på tilbud

Pillemand.dk

For sjællandske kunder der leder efter et godt sted at købe træpiller, er det især forhandleren Pillemand.dk der er populær lige nu. Her er kvaliteten nemlig altid helt som den skal være, og man kan derfor være helt sikker på at få god værdi for pengene når man handler hos dem. Samtidig er det langt fra et særtilfælde man kan finde træpiller på tilbud, samt andre gode produkter, hvilket jo altid er en dejlig bonus. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Find en smart Nilfisk støvsuger og en husholdningsstøvsuger til skarpe priser hos Fnugfri.dk

Fnugfri.dk

Vil du gerne gøre en ekstra god handel næste gang du skal købe ny støvsuger? Så kan du overveje at kigge forbi Fnugfri.dk. Her finder du nemlig en masse gode varianter, til priser der er lidt bedre end hos mange af konkurrenterne. Kataloget spænder bredt, så du kan f.eks. købe en Nilfisk støvsuger, en husholdningsstøvsuger og andre lignende produkter. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Køb microcement bordplader hos en førende jysk møbelsnedker

Borghus Design

Hvad enten man er på udkig efter en dygtig møbelsnedker, eller man mangler en ny moderne bordplade, så er det Borghus Design, man skal besøge. Her kan man blandt andet købe plankeborde og microcement bordplader i den bedste kvalitet. Man kan læse meget mere om det hele ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.borghusdesign.dk.

Skurvogne og beboelsespavilloner til salg på focusmoduler.dk

FOCUS Moduler A/S

FOCUS Moduler A/S tilbyder salg af skurvogne. Køb beboelsespavilloner, kontormoduler, mandskabsvogne og meget mere via www.focusmoduler.dk, der skræddersyer løsninger til private og erhverv. Bestil både nyt og brugt til konkurrencedygtige priser online.

Badeværelsesfliser og gulvfliser i fantastisk kvalitet

Danskfliselager.dk

Køb flotte badeværelsesfliser fra Danskfliselager.dk, der forhandler gulvfliser og klinker i god kvalitet og fra et stort udvalg. Se også sortimentet af laminatgulve, udendørs fliser og tilbehør online på www.danskfliselager.dk eller i et af deres showrooms.

Godt sortiment af produkter til imprægnering af fliser og havefliser i god kvalitet her

Flise Bent

Mangler I et tip til et sted at købe havefliser, køkkenfliser eller badeværelsefliser online? Så er her et godt et af slagsen: hos Flise Bent har de lige nu et væld af forskellige flotte fliser, og helt sikkert også nogen der vil passe perfekt ind i jeres drømme køkken, have eller badeværelse. Alle fliser er nøje udvalgt ud fra skrappe krav til kvaliteten, og så naturligvis at de skal være ekstra flotte. Og så er der altså virkelig mange spændende underkategorier af fliser man kan vælge imellem. Læs mere i artiklen herunder.

Online forhandler af alt lige fra bakker til makeup tasker i høj kvalitet

AU Maison

Hos AU Maison finder du flotte design fra Danmark indenfor både interiør, brugskunst, makeup tasker, tekstiler m.m. Alt er designet i Danmark og produceret i enten Danmark eller Europa. Og det gælder alt fra tekstiler til møbler, bakker og andre smukke genstande, der vil kunne udgøre smukke detaljer i dit hjem.

Den Gamle Brugs sælger brændeklodser samt andet brænde til området i Kalundborg

Den Gamle Brugs logo

Hos Den Gamle Brugs har de super godt styr på alt der har med brænde at gøre, og der leveres til hele Sjælland. Således kan du blandt andet købe brændeklodser, brændestave, brændetårne og mange andre typer. Man leverer blandt andet brænde i Kalundborg samt i en række andre sjællandske byer. Vil du vide mere, så læs videre i artiklen herunder.

NovaSolar tilbyder bl.a. varmepumpe montering og luft til vand varmepumper til gode priser

NovaSolar

NovaSolar forhandler ikke kun solcelleanlæg, luft til vand varmepumper og andre produkter relateret til disse. De kan også hjælpe deres kunder med varmepumpe montering. Den populære forhandler med den imponerende produktliste er altså meget mere end en webshop, og hvis du kunne tænke dig at blive klogere på foretagendet, skal du bare læse med her.

Hos Harald Nyborg finder du bl.a. et drivhus i flot design og en praktisk trailer

Harald Nyborg

Tøv ikke med at besøge www.harald-nyborg.dk når du leder efter praktiske ting til hjemmet. Her finder du alt fra trailere og plæneklippere til drivhuse, trampoliner, telte og meget andet. Her er alle produkter af god kvalitet og at finde til skarpe priser – på den måde kan du hurtigt få fyldt hjemmet op med vigtige og essentielle ting til både hus, have og fritid.

Find pools i alle prisklasser på www.pooloasen.dk

PoolOasen.dk

PoolOasen.dk har et særdeles bredt udvalg af forskellige typer swimming pools hjemme lige nu, og med sikkerhed også én som vil passe godt ind i jeres have. blandt andet kan man købe en såkaldt keramisk pool, lige som man også kan vælge en stålpool med liner. Præcist hvad det ér, det kan du læse mere om i artiklen her, hvor du desuden også kan læse mere om nogen fordelene ved at handle hos PoolOasen.dk.

Kajdis Algerens tilbyder bl.a. facaderens og rens af træterrasse til gode priser

Kajdis Algerens

Kajdis Algerens udfører en række forskellige opgaver, så som facaderens og rens af træterrasse. Ved begge anvender man effektive metoder, der er skånsomme ved underlaget, men bestemt ikke mod skidtet. Og tro det eller ej, så lykkes det end da for virksomheden at holde en særdeles miljøvenlig profil, hvor man altid udfører jobs med respekt for natur og miljø. Vil du vide mere om mulighederne inden for facaderens og rens af træterrasse, så læs videre herunder.

Barlinek eller Lava træpiller til markedets bedste priser hos Lakoda

Lakoda

Kigger du efter træpiller? Hvis du er vant til at fyre med disse, så er du nok klar over forskellen på forskellige brands. Der kan nemlig herske en vis kvalitetsforskel. Derfor kan det kun anbefales at fyre med anerkendte mærker. Hos Lakoda finder du biobrændsel fra Lava og Barlinek til stærke priser med afhentning i Tyskland.

Varm hjemmet op med en moderne pilleovn eller pejs i bedste kvalitet

Himmerlands Pejsecenter

Hos Himmerlands Pejsecenter har man specialiseret sig i stort set alt der har med pejs, brændeovne, pilleovn og lignende at gøre. Butikkens ejere har derfor rigtig godt styr på hvad der virker, og kan altid hjælpe jer, hvis i eksempelvis er i tvivl om noget i forbindelse med valg af pejs eller pilleovn. Vil du vide mere om fordelene ved at handle i butikken, kan du læse videre herunder.

Find en bærbar Bluetooth højtaler og en Nicer Dicer i høj kvalitet hos Home Shoppen

Home Shoppen

De holder bestemt ikke igen med et spændende og alsidigt udvalg hos Home Shoppen disse dage! Lige nu kan du blandt andet finde den populære Nicer Dicer, som næsten er et must have i det travle køkken. I en lidt anden kategori, men ikke desto mindre også en lækker tilføjelse til hverdagen, finder man en smart bærbar Bluetooth højtaler, som passer perfekt til sommerdage, hvor man vil gerne have musikken med sig ned i parken eller hvis man er så heldig at skulle på festival, og gerne vil have musik i lejren.

Pages