Hardware og software

Trådløs mus eller Playstation 5 controller? Bestil online med hurtig levering

Av-Cables.dk

Nyhederne strømmer ind, og vi har allerede set nogle af de spil, der udkommer til den nye PS5, samt hvordan den kommer til at fungere. Hvis du vil købe en Playstation 5 controller, når ventetiden er ovre, og du endelig kan spille på din nye spillekonsol, så finder du dem hos Av-Cables.dk samt andet udstyr til konsollen. De har allerede gjort kategorierne klar til udgivelsen. Hvis du derimod leder efter en trådløs mus eller andet i gaming udstyr til PC, så vil du også elske de mange produktmuligheder på www.av-cables.dk.

Cat 7 netværkskabel og Philips Hue belysning - Av-Cables.dk

Av-Cables.dk

Køb fra et stort udvalg af Philips Hue hos Av-Cables.dk, som leverer fra dag til dag. Leder du efter et Cat 7 netværkskabel, eller hvad med en DAB+ radio eller PS4 controller? Du finder nogle af de bedste priser på www.av-cables.dk, der samtidig har et af de største udvalg.

Føniks Computer – mere om en stationær computer og RAM til bærbar i denne artikel

Føniks Computer

Hos den danske webshop Føniks Computer finder du et stærkt udvalg i kategorierne stationær og bærbar computer, som navnet da også antyder. Foruden selve computerne, så kan du også købe en bred vifte af tilbehør til computere, blandt andet RAM til bærbar og stationær, kabler, skærme, mus og tastatur. I artiklen herunder kan du læse mere om kategorien ”stationær”, RAM til bærbar samt lidt om fordelene ved at handle i butikken.

En stærk Acer bærbar til en markedsrigtig pris

Føniks Computer

Ny bærbar computer? Tag et kig hos Føniks Computer. Den danske forhandler har i efterhånden rigtig mange år ligget på forkant med markedet for IT-udstyr i Danmark, og har da også et af landets absolut største udvalg. Således skulle det være gjort ganske let at finde den helt rigtige bærbare computer, som lever op til dine specifikke behov. Lige nu finder du blandt andet en smart Acer bærbar, som altid er et godt valg.

Bredt sortiment af gamer skærme i topkvalitet

www.fcomputer.dk er et fremragende sted at besøge, hvis man har brug for nyt computer udstyr. En moderne netbutik med alt hvad der her til hører. Lige nu finder du blandt de mange spændende varer på Føniks Computer et stærkt udvalg i gamer skærme. Perfekte til at præsentere dit yndlingsspil så godt som muligt.

Udvikling af apps i god kvalitet

Hos iDeal Development kan du få hjælp til at udvikle din app, også selvom du blot har en idé til, hvordan din app skal være.

Udstyr til streaming fra Avermedia

Klik ind på www.fcomputer.dk allerede i dag, og se det fremragende udvalg i Avermedia videooptagelseskort. Har du brug for hjælp under forløbet, så sidder kundeservice klar til at give deres besyv med, og til at hjælpe dig i gang.

Kombiner en computer med en tablet

Hos Føniks Computer finder du lige nu rigtig mange forskellige, smarte computere, til mange forskellige formål. Blandt andet finder du den smarte Lenovo Yoga 3, som er ét af de nyeste skud inden for serien.

Blækpatroner fra Epson og andre kvalitetsmærker

Nordic-ink.dk har et af de bedste udvalg af blækpatroner. De sælger både Epson, Canon og mange flere forskellige udbydere af blækpatroner. De seneste år er Epson blækpatroner blevet virkelig populære, hvilket er med god grund.

Overblik med PIM softwareløsning

Perfion

Har din virksomhed brug for PIM, så kan Perfion.dk meget vel være det perfekte sted at starte. Perfion.dk laver nemlig PIM for virksomheder og er derfor specialister på området.

Online forhandler af battlefield serien

Playgames

Gå ind på hjemmesiden og find det spil, som du godt kan lide at spille. Hjemmesiden er samtidig også en platform, der giver en mulighed for at prøve forskellige spil, så man kan finde ud af, hvilket spil, der passer til ens stil og temperament. Battlefield serien er en oplagt mulighed at prøve af for enhver spiller. Underholdningen er skruet helt i top, og man kan hurtigt bruge rigtig mange timer foran computeren/konsollen, når man først har fået fat i et spil fra Battlefield serien.