Gourmet og delikatesser

Måltidskasser – frisk mad til døren fra MenuBoxen

MenuBoxen

Måltidskasser til døren er et koncept, som folk har taget til sig. I den travle hverdag er det en kæmpe livsstilsopgradering at modtage mad til døren med en opskrift. MenuBoxen tilbyder kasser med nok ingredienser til 3-4 aftensmåltider om ugen – mere info på menuboxen.dk.

Julebuffet eller lækker nytårsmenu ud af huset

Salt og Peber

Der er få, der gider at lave mad til en hel forsamling til julefrokost. Heldigvis er der et væld af cateringfirmaer i Danmark, der kan levere lækre retter hen til adressen. Et af dem er Salt og Peber, som kan anbefales. Samme firma tilbyder også nytårsmenu ud af huset.

Besøg Hr. Skovs butik og café i Blåvand eller se nærmere på Hr. Skov catering hvor de leverer mad ud af huset

Hr. Skov

Virksomheden Hr. Skov, som har butik og café i Blåvand er kendt for sine lækre og smagfulde specialiteter og delikatesser, som består af varer i den højeste kvalitet. Som en del af det luksuriøse sortiment, som du finder på hjemmesiden, gemmer der sig blandt andet ramsløgsalt, oste, vine, øl og meget andet. Desuden sælger Hr. Skov catering også deres smagfulde mad ud af huset til dit arrangement.

Levering af bagerbrød i Aalborg samt et online bageri i København

KringleXpressen.dk

Der er ikke noget mere lækkert, end at få frisk brød til morgen, men at skulle hente det, er ikke altid helt fantastisk. Med et online bageri i København og Aalborg, er det dog lettere, da du ikke skal ud af sengen. Hos kringlexpressen.dk er det muligt med blandt andet levering af bagerbrød i Aalborg.

Hjemmelavet aftensmad leveret lige til døren af Salt og Peber

Sal

En god hjemmelavet aftensmad er ofte omdrejningspunktet for familien, når alle er kommet hjem fra arbejde, skole eller noget tredje. Nogle dage er bare tidsmæssigt presset, og derfor kan et måltid fra Salt og Peber leveret lige til døren virkelig lette hverdagen og tidspresset for rigtig mange familier.

Bestil den rette menu hos Salt og Peber

Hvis du godt kunne tænke dig at holde en fest eller en middag for dine nærmeste venner eller din familie og, du godt kunne tænke dig at gøre lidt ekstra ud af maden, skulle du starte med at gå ind på saltogpeber.dk og lade dig inspirere. Fra butikken saltogpeber.dk laves al maden med gode råvarer og du har mange valgmuligheder når det kommer til at sammensætte en lækker og personlig menu. Kom i gang allerede i dag på saltogpeber.dk. Du vil ikke fortryde det.

Weber pizzasten til hjemmelavet pizza

I stedet for at købe pizza, hvorfor så ikke prøve at lave hjemmelavede pizza på grillen? Hvis du går ind på www.10-4.dk kan du se udvalget af pizzasten.

Et væld af spændende opskrifter

føtex

Besøg den altid inspirerende hjemmeside, www.foetex.dk, nu. føtex opskrifter kan helt sikkert give dig gode ideer til aftensmaden.

Køb chokolade til mors dag

Summerbird

Kender du Summerbird? Mon ikke, du gør. Det gør de fleste vel efterhånden, og det er da også fordi, at Summerbird er værd at kende. Hos Summerbird kan du nemlig få Danmarks måske allerbedste chokolade. Og det er der da mange danskere, der er blevet glade for – og med god grund.

Delikate specialiteter fra Nicholas Vahé

Cahetu

På denne hjemmeside cahetu.dk kan du finde et stort sortiment af produkter fra det lækre mærke Nicholas Vahé, som laver super lækre blandinger af krydderier, olier, marmelade, pesto, honning og chokolader.

Bagerafdeling og frugt og grønt afdeling med enormt udvalg

Føtex

Hos Vores Egen Bager i din lokale føtex finder du alt et mest velsmagende og friske brød du kan forestille dig. check også Vores Grønne Marked i føtex som er til for dig, som gerne vil have frisk frugt og grønt hver dag, uden at opleve der er gået på kompromis med kvaliteten.