Friluftsudstyr

Find termokander, waders og alt andet udstyr til friluftsakitviteter hos Effektlageret

Effektlageret

Effektlageret har base i Horsens og har over 40 års erfaring med handel af udstyr til jagt, fiskeri og friluftsliv. Det er blandt andet din garanti for kvalitet, for hos Effektlageret ved de virkelig, hvad de snakker om og er selv aktive udøvere af at være i naturen året rundt. Ud over den fysiske butik i Horsens, sælger de mange af deres varer over nettet, men lige meget hvordan du handler, vil de hos Effektlageret altid give dig den bedste service og rådgivning. Hos Effektlageret gør de meget ud af at service både entusiasten og ”amatøren”, da alle kan få glæde af at opholde sig i naturen, men de ved, at alle hver især er forskellige og har forskellige ønsker og behov. Det ligger de meget vægt på hos Effektlageret, og det er derfor, de er så gode til at hjælpe netop dig, når du mangler nyt udstyr, lige meget om det gælder jagt, fiskeri eller friluftsliv. Hos Effektlageret har de alt lige fra Stanley termokander til waders og vandrestøvler til soveposer.

Solsejl og markiser fra de kendte mærker hos CF Horsens

CF Horsens er en velassorteret webshop, hvor man som friluftsmenneske og campist kan finde alt, hvad man har brug for til campingturen. Webshoppen udbyder blandt andet et flot udvalg af forskellige solsejl og markiser fra de mest kendte mærker.

Militær udrustning til lave priser

Xtragrej

Militær udrustning findes i det fordelagtige udvalg hos xtragrej.dk, som er en ægte specialist i den militære branche. Man kan bl.a. spare på militær udrustning. Køb også andre militære artikler til stærke priser.

DD Hammock hængekøjer hos online forhandler

Urban Outdoor

Hos Urbanoutdoor.dk kan du over internettet bestille din nye DD Hammock. DD Hammock er kvalitets hængekøjer til dig der elsker at trekke og campere. Det er super nemt og let at have en DD Hammock i tasken, og du kan nemt slå den op mellem to træer.