Forkæl dig selv med smukke trofæplader og en smart skydestok til jagt

Jagt & Vildt

Find trofæplader og gem et godt minde, eller køb en skydestok hos Jagt & Vildt. Besøg dem her www.jagtogvildt.dk og find inspiration i deres professionelle udvalg af jagtudstyr med høj kvalitet og en hurtig levering direkte til døren.

Gem et godt minde med trofæplader

Jagt & Vildt er en shop for dig, der ikke ønsker at gå ned på udstyret, når du tager ud i naturen på jagt. De har skabt en sand oase af udstyr, der kan gøre dine jagtoplevelser endnu bedre. Det kan du for eksempel gøre med de smukke trofæplader. Trofæplader er en elegant måde til at udstille dit bytte. Trofæplader fås i forskellige lyse og mørke trætyper, så du kan selv vælge, hvilken farve der passer til de bytte, du ønsker at få hængt op på væggen. Gem et godt minde - klik her www.jagtogvildt.dk og find de smukke trofæplader i smukke træsorter, der indrammer byttet med elegance og stil.

Fleksibel skydestok til jagt

Mangler du en skydestok til jagt, så du kan få den bedste støtte, når du jagter dit bytte, så har Jagt & Vildt skydestokke til jagt fra de bedste mærker. Her finder du blandt andet den populære stok fra Viper-Flex. Deres stok har et fleksibelt design, der giver dig mulighed for at bruge den i stående, siddende og liggende position. Den fremstillet i letvægtsmaterialer, så du skal ikke slæbe rundt på unødvendige ekstra kilo. Det slanke design, gør at, du kan have den ved siden af din riffel i kufferten. Klik her www.jagtogvildt.dk og læs mere om den fleksible skydestok til jagt fra Viper-Flex, så du kan optimere din præcision og få ramt på dit næste bytte.

Forkæl dig selv med smukke trofæplader og en smart skydestok til jagt hos Jagt & Vildt.Besøg dem her www.jagtogvildt.dk og find det udstyr du mangler.