Find kortholdere til ID kort samt smarte nøglebrikker hos ID Company

ID Company

Du skal være sikker på at der kun befinder sig folk på virksomheden, eller i lejlighedskomplekset, som har ret til at være der. Den mest effektive måde, vil være med ID kort og nøglebrikker, som du kan finde et udvalg af hos idcompany.dk. De har blandt andet også kortholder til ID kort, i blandt meget andet.

Et godt tilbud på nøglebrikker

Både virksomheder og lejlighedskomplekser, kan have brug for at bruge en nøgle, der gør det muligt at komme ind i bygningen. Nøglebrikker fra ID Company kan være lige det svar, I har stået og ventet på. Nøglebrikker er en simpel og hurtig løsning, der ikke kræver at der fumles for meget med nøgler, der ikke passer i låsen, eller sidder fast. Ved at bruge nøglebrikker, vil der ikke gå lang tid før døren kan åbnes, og det er stadig kun folk der har nøglerne, der kan komme ind i bygningen. Du kan desuden finde forskellige farver og modeller, så du kan få det helt rigtige. Få et godt tilbud på nøglebrikker hos ID Company, hvor du desuden kan få hjælp til at finde de rette, hvis du er i tvivl om hvilken chip du bruger.

Smart kortholder til ID kort

Når der bruges ID kort er det altid en god ide, at der er mulighed for at beskytte dem mod slid, det kan blandt andet være med en smart kortholder til ID kort fra ID Company. Du kan finde flere forskellige kortholder til ID kort, så du kan være sikker på at have dem, der giver mening i forhold til kortene. Det er blandt andet mulighed, for at finde halv kortholder til ID kort, der er meget praktisk for kort, med magnetstribe. Det gør det nemlig muligt at bruge magneten, uden den skal ud af holderen. Uanset hvilken form for kortholder til ID kort du er på udkig efter, vil du kunne finde det hos ID Company.