Find alt lige fra træpiller til Lucerne hestefoder i god kvalitet hos Pillemadsen

Pillemadsen

Uanset om du har brug for hestefoder eller du skal varme hjemme op, så er det vigtigt at have det rette hjemme. Står du og mangler enten foder eller optænding, eller måske begge dele, har www.pillemadsen.dk det du skal bruge, da de både har Lucerne hestefoder og træpiller, samt andre kendte mærker for både brændsel og hestefoder.

Træpiller fra anerkendte mærker

Vinteren er temperamentsfuld, og svær at tyde, men én ting er altid sikkert, der vil være behov for at tænde op, uanset om der er 9 eller -3 grader. Hos Pillemadsen har du mulighed, for at finde den bedste optænding, med deres træpiller, som du kan få i forskellige størrelser og mærker. Alle træpiller er lavet i 100 % træ, så du er sikret et CO2 neutralt produkt. Det er du da, du vil udlede samme mængde CO2 ved forbrænding, som det ville have udledt i naturlig forrådnelse. Du har mulighed for at finde træpiller i forskellige mærker, så du kan vælge den, du har det bedst med. Hvis du tænker meget på miljøet, vil træpiller fra Pillemadsen være det perfekte valg.

Lucerne hestefoder i topkvalitet

Din hest er selvfølgelig vigtig for dig, og det er derfor også vigtigt at du finder den rette foder. Du ved med sikkerhed, hvilken type foder din hest skal spise, og Lucerne hestefoder vil uden tvivl, være en god ide. Du kan hos Pillemadsen finde et bredt udvalg af Lucerne hestefoder, der er et højt antal fordøjelige fibre, der vil stimulere hestens tarmbevægelse. Din hest vil derfor have mindre risiko, for at få forstoppelse, hvis du giver den Lucerne hestefoder. Hesten vil have en forlænget tyggetid, grundet det høje antal fibre, som giver en bedre mæthedsfornemmelse. Desuden vil spytproduktion blive øget, som vil nedsætte risikoen for mavesår. Lyder det som noget, din hest har brug for, så bør du finde den rette Lucerne hestefoder hos Pillemadsen.