Find alt lige fra følgeseddellommer til forskellige slags tape hos billigEmballage

billigEmballage

En webshop har brug for meget udstyr når dens produkter skal pakkes, transporteres og leveres. BilligEmballage giver dig færre rynker i panden, ved at samle alting for dig, sådan at du bare ved et enkelt klik får overblik over et kæmpe sortiment bestående af alt fra tape til følgeseddellommer.

Forskellige typer tape

Hvis du er i gang med at handle emballageprodukter, bør du overveje samtidigt at indkøbe alt det udstyr du alligevel skal bruge, for at få det hele til at hænge sammen. Tape er essentielt når du pakker leverencer ind, og du finder derfor et bredt udvalg af forskellige typer tape hos billigEmballage. Du kan med garanti finde tape, der passer til dine behov, da der forhandles både mange varianter af pakketape og forskellige typer af tapedispensers. Hvis dette ikke er nok, kan du desuden få skræddersyet en bestemt tape med dit ønskede logoprint, og være sikker på at få et unikt produkt leveret direkte til døren.

Følgeseddellommer i solid kvalitet

Et andet vigtigt produkt, der altid bør være en del af en pakkeforsendelse, er følgeseddellommer. Disse følgeseddellommer gør det muligt for dig at placere de printede pakkeoplysninger og faktura i en plastiklomme sikkert udenpå pakken. Følgeseddellommer fungerer som et stort klistermærke uden på pakken, hvilket gør dem utroligt lette at anvende. Du behøver derfor hverken termolabels eller dyre printere dertil, da et almindeligt print nemt foldes ned i følgeseddellommer fra billigEmballage, og herefter er klar til at blive postet. Følgeseddellommer forhandlet hos billigEmballage er desuden altid af solid kvalitet, sådan at de kan holde til at blive fragtet under alle forhold.

Læs mere om tape, følgeseddellommer og resten af det brede sortiment på www.billigemballage.dk, hvor du samtidigt kan kontakte kompente medarbejdere, hvis du trænger vejledning eller et godt råd.