Find alt i byrumsinventar såsom dekorative og funktionelle betonmøbler hos ZENZO

ZENZO

Hos ZENZO finder I dekorative og funktionelle løsninger indenfor byrumsinventar, der båder egner sig til nye bydele såvel som ældre byarkitekturer. De tilbyder møbler i FSC certificeret træ og betonmøbler, samt mulighed for specialdesignede løsninger.

Dekorative og funktionelle betonmøbler

ZENZO har i mange år specialiseret sig i dekorative og funktionelle løsninger til forbedring og samtidig forskønnelse af bymiljøer, med fokus på borgere, by og miljø. I vil her kunne finde et bredt udvalg af betonmøbler, der i kraft af sit materiale vil holde i mange år, uden at miste deres kvalitet og styrke. Betonmøbler er både dekorative og funktionelle. De kan holde en livstid og ældes endda med ynde. Placeringen af møbler på offentlige pladser og i parker, kan være med til at forbedre livskvaliteten hos borgere i de pågældende kvarterer, idet det bidrager til at danne nye mødesteder, samt at møblerne virker forskønnende på området og får det til at virke mere indbydende for beboerne. Virksomheden tilbyder endda specialdesignede betonmøbler, der på dekorative og funktionelle manerer kan løse mange udfordringer. Hvis I leder efter dekorative og funktionelle løsninger til optimering og forskønnelse af byrum, så se mere her: www.zenzo.dk.

Alt indenfor byinventar

Hos ZENZO finder du alt indenfor byinventar. De har i mange år specialiseret sig i netop dette, med fokus på dekorative, funktionelle og miljøskånsomme løsninger. Der findes mange kategorier og et bredt udvalg indenfor byinventar, der på hver sin måde tilbyder muligheder for at forskønne og optimere de offentlige såvel som semi-offentlige rum, vi alle sammen færdes i til daglig og er fælles om at nyde. I vil her finde utallige bud på løsninger indenfor betonmøbler, terrorsikring, cykelparkering, rygerum, affaldsspande, pullerter, plantekummer, belysning og vandposter. Gennem den rette brug af byinventar kan I både øge livskvaliteten for byens og områdets borgere, ved at forskønne områder, skabe øget sikkerhed og samtidig skabe nye opholdszoner, som kan give anledning til nye møder og øget samvær borgerne imellem. Den rette brug af byinventar giver samtidig mulighed for at inspirere borgerne til f.eks. at benytte de opstillede skraldespande og ikke at kaste deres skodder på gaden, til gene for alle andre og ikke mindst miljøet. Læs mere om de mange muligheder her: www.zenzo.dk.