Erhverv

Besøg board-governance.com for at høre mere om moderne arbejdsmetoder og offentlig bestyrelse

<p class="MsoNormal" style="margin: 0cm; line-height: 22px; font-size: 11pt; font-family: Arial, sans-serif;"><span lang="da">Hvis du sidder i en privat eller offentlig bestyrelse, bør du læse med her. For BOARD GOVERNANCE udbyder landets bedste ledelses- og forretningsorienterede produkter til bestyrelser, bestyrelsesledere og direktioner. Den populære virksomhed kan også sende dig på en spændende, lærerig og specialiseret bestyrelsesuddannelse, som du kan læse meget mere om i det følgende afsnit.</span></p>
<h2 style="margin: 18pt 0cm 6pt; line-height: 24.5333px; break-after: avoid; font-size: 16pt; font-family: Arial, sans-serif; font-weight: normal;"><span lang="da">Bestyrelsesuddannelse – Viden om moderne arbejdsmetoder</span></h2>
<p class="MsoNormal" style="margin: 0cm; line-height: 22px; font-size: 11pt; font-family: Arial, sans-serif;"><span lang="da">Hvis du ønsker at opnå&nbsp;</span><span style="font-family: Calibri, sans-serif; font-size: 14.6667px;">&lt;a href="</span><span style="font-size: 11pt;">-&gt; </span><span style="font-size: 11pt; color: #0563c1;"><a style="font-size: 11pt;" href="https://www.board-governance.com/dk/alle-uddannelser">https://www.board-... style="font-family: Calibri, sans-serif; font-size: 14.6667px;">&nbsp;target="_blank"&gt;</span><span style="font-size: 14.6667px;">viden om moderne arbejdsmetoder</span><span style="font-family: Calibri, sans-serif; font-size: 14.6667px;">&lt;/a&gt;</span><span style="font-size: 11pt;">, kan det varmt anbefales, at du tager på en bestyrelsesuddannelse hos BOARD GOVERNANCE. Deres uddannelser er kendte for deres høje faglighed og spændende indhold. En bestyrelsesuddannelse hos det kvalitetsbevidste foretagende, der blandt andet også er kendt for at levere Danmarks største bestyrelsesportal, er blandt de bedste i hele Europa. En bestyrelsesuddannelse er altså ikke bare en bestyrelsesuddannelse, og hvis du vælger BOARD GOVERNANCE, går du altså bestemt ikke galt i byen - snarere tværtimod. For på disse uddannelser vil du blive klædt på til at træde ind i bestyrelseslokalet med fagligheden i orden og med moderne og brugbare arbejdsredskaber i værktøjskassen. Klik ind på board-governance.com og find lige præcis den bestyrelsesuddannelse, der passer dig.</span></p>
<h2 style="margin: 18pt 0cm 6pt; line-height: 24.5333px; break-after: avoid; font-size: 16pt; font-family: Arial, sans-serif; font-weight: normal;"><span lang="da">Bliv endnu bedre i den offentlige bestyrelse</span></h2>
<p class="MsoNormal" style="margin: 0cm; line-height: 22px; font-size: 11pt; font-family: Arial, sans-serif;"><span lang="da">Hos BOARD GOVERNANCE udvikler de deres produkter, ydelser og uddannelser i tæt kontakt med andre professionelle. Derfor kan de da også sagtens hjælpe dig, hvis du sidder i en offentlig bestyrelse, som du ønsker, skal blive endnu bedre. Arbejdet i en offentlig bestyrelse er mindst lige så vigtigt som i en privat en af slagsen, og derfor skylder du da også dig selv og resten af bestyrelsen, at I kigger ind i de mange spændende tiltag og tilbud, som BOARD GOVERNANCE har på programmet. Det kan i hvert fald ikke skade at klikke ind på deres førnævnte hjemmeside og læse mere om, hvad de kan tilbyde en offentlig bestyrelse. Så hvorfor ikke vælge BOARD GOVERNANCE til at dygtiggøre jer inden for arbejdet i en offentlig bestyrelse allerede i dag?</span></p>

Bestil en dygtig telefonvagt eller telereception fra et erfarent firma på www.telefonpasning.com

Edelmann Kontorservice

Telefonvagt og telereception bliver et mere og mere populært valg, når danske virksomheder skal holde ferie, eller ikke helt er store nok til at ansætte en fuldtids receptionist til at modtage opkald. Har man først én gang prøvet en telefonvagt / telereception som den fra Edelmann Kontorservice, er det da heller ikke så overraskende at danske virksomheder i højere og højere grad tilmelder sig en sådan service, og at valget ofte falde på dem. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Læs dig klog på ERP og SuccessFactors her

2BM

Hvad enten man vil optimere sine medarbejderes præstationer, eller man vil have mere overblik i sin virksomhed, så skal man kigge ind forbi 2BM. Her kan man blive meget klogere på alt fra SuccessFactors til ERP systemer. Man kan læse mere ved at besøge hjemmesiden www.2bm.dk.

Bestil beachflag med logo og gadeskilte i høj kvalitet hos Signmanager

Signmanager

Hos Signmanager er der garanti for en god deal, når man f.eks. skal bestille gadeskilte, beachflag med logo eller lignende produkter. Virksomheden har lang erfaring inden for branchen, og kan helt sikkert levere en løsning der virker for jer. Og takket være moderne metoder, bliver slutprodukterne altid super flotte, uanset om det gælder gadeskilte, beachflag med logo eller andre lignende produkter.

Godt udvalg af lagerreoler og brugte pallereoler i høj kvalitet

Reol Hansen

Står du og mangler et godt reolsystem til opbevaring, så er Reol Hansen uden tvivl det helt rigtige sted for dig at kigge hen. De kan skræddersy den type reol som du står og mangler, og du får dem altid til de bedste priser. Så tag kig ind på deres hjemmeside, reolhansen.dk, og læs nærmere.

Find kortholdere til ID kort samt smarte nøglebrikker hos ID Company

ID Company

Du skal være sikker på at der kun befinder sig folk på virksomheden, eller i lejlighedskomplekset, som har ret til at være der. Den mest effektive måde, vil være med ID kort og nøglebrikker, som du kan finde et udvalg af hos idcompany.dk. De har blandt andet også kortholder til ID kort, i blandt meget andet.

Find højtryksrenser til erhvervsbrug og TSM gulvvaskemaskiner til gode priser her

InduClean

Induclean er den helt rigtige webshop at besøge hvis du har brug for et godt sted at købe diverse typer rengøringsmaskiner til erhvervsbrug. Her finder du nemlig udelukkende maskineri i professionel kvalitet. Du kan blandt andet købe en smart højtryksrenser til erhvervsbrug, TSM gulvvaskemaskiner og meget mere. Sidens ejere har rigtig godt styr på at finde frem til de helt rigtige maskiner, og helt sikkert også dem du skal bruge.

Poloshirts og arbejdsjakker fra MASCOT i god kvalitet

MASCOT

MASCOT er dansk designet arbejdstøj i absolut topkvalitet. Det betyder først og fremmest, at der er brugt god tid under designprocessen og produktionen på at sikre, at arbejdstøjet er så slidstærkt som muligt, og at det samtidigt er behageligt at have på. Kataloget spænder bredt, og inkluderer så godt som alle de typer arbejdstøj, som man måtte have brug for. Det inkluderer blandt andet poloshirts, arbejdsjakker, arbejds-bukser og -shorts samt meget andet. Læs mere herunder.

Trailergaarden Gantrup tilbyder en tiptrailer til erhverv samt en MC trailer

Trailergaarden Gantrup

Hos Trailergaarden Gantrup kan du finde et stort udvalg af de mest populære trailermærker og modeller. Det kan du i Danmarks største trailerlager inden døre. Hos Trailergaarden Gantrup har kunderne altså den klart mest optimale mulighed for at finde en trailer, der kan afdække deres behov, uanset hvilken type trailer som der skulle søges.

Oversættelse og coaching i kommunikation fra GlobalDenmark

GlobalDenmark

Kommunikation er usandsynligt vigtigt, det er uanset om det er på skrift eller i tale. Det er derfor en god ide, at du sikrer dig den bedste coaching i kommunikation, som du kan finde hos www.global-denmark.dk. De kan desuden også hjælpe med dansk til engelsk, så du kan være sikker på, at det er korrekt oversat.

Bestil en lederuddannelse, og lær mere om teamudvikling

Stifinder

Hvis du som leder har svært ved at tænke ud af boksen, og finde løsninger på svære beslutninger, vil det måske være en god ide, at du tager på en lederuddannelse. Hos stifinder.net er det netop det de kan tilbyde, og deres uddannelse inkluderer blandt andet teamudvikling og udvikling af dig som leder.

Hvad er ERP systemer - spørg denne ERP konsulent

HerbertNathan & Co

Hvad er ERP systemer? Du kan få en grundig besvarelse ved at tage kontakt til HerbertNathan & Co. Du kan også læse mere online på deres hjemmeside og om, hvordan du kan kontakte denne ERP konsulent.

Se nærmere på affaldssystemer og affaldssortering hos ZENZO

ZENZO

Er du interesseret i at finde en rigtig god leverandør af produkter indenfor miljøstationer og affaldsløsninger, så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside zenzo.dk, hvor firmaet ZENZO giver dig indblik i hvad de tilbyder af nedgravede affaldssystemer og affaldssortering.

Lækker efterårsbuffet og velsmagende vintermenu kan købes hos Salt og Peber

Salt og Peber

Salt og Peber sælger på deres danske hjemmeside saltogpeber.dk lækker mad ud af huset til dine arrangementer og sågar også til din hverdag. Så hvis du står og mangler mad til en fødselsdag, fest, konfirmation eller andre arrangementer, så klik ind og se efterårsbuffeten og vintermenuen på saltogpeber.dk.

Pages