Elektronik

Her finder du bl.a. et stort udvalg af elektronisk udstyr fra ASUS og en lenovo bærbar i smart design

Føniks Computer

Den danske webbutik Føniks Computer har i mange år været danskeres favorit destination online, når der skal købe nyt elektronisk udstyr, og man gerne vil gøre det online. Ikke mindst inden for kategorien bærbare computere er der rigtig mange fine modeller man kan vælge imellem hos dem, fra kendte kvalitets mærker som ASUS, Lenovo bærbar og lignende. Prismæssigt holder man et fint niveau, og der er altid garanti for god kundeservice, hvis det bliver aktuelt. Læs mere herunder.

Playstation 5 tilbehør og HDMI kabler - Billigst hos Av-Cables.dk

Av-Cables.dk

Er der behov for et nyt HDMI kabel? Køb det billigst hos Av-Cables.dk, som har dem i flere længder samt i mange forskellige modeller. Du kommer også til at kunne køb Sony PS5 udstyr på www.av-cables.dk, når denne nye spillekonsol udkommer i år. Læs mere om det kommende udvalg af Playstation 5 tilbehør i denne artikel, og begynd at glæde dig allerede i dag.

Online forhandler af Netatmo og Light Solutions smart home-produkter

Smart.dk

Netatmo og Light Solutions er blot to eksempler på, at du hos den danske online forhandler, Smart.dk, kan få smart home-produkter i utroligt høj kvalitet. Den velassorterede webshop har et imponerende udvalg af fantastiske produkter, der kan gøre dit liv nemmere. I det følgende kan du netop læse om et par af disse.

Køb en Wi-Fi repeater og powerbank hos Av-Cables.dk

Av-Cables.dk

Søger du efter en forhandler på internettet, hvor du kan finde alt i kabler, gadgets og elektronik? Så kig nærmere på www.av-cables.dk. Der tilbydes gode priser, hvad enten du kigger efter en Wi-Fi repeater eller powerbank.

Find refurbished og konfigurerbare computere til gode priser hos Føniks Computer

Føniks Computer

Man kan ikke påstå at det er udvalget der fejler noget, når man shopper hos Føniks Computer. Den danske webshop har været med helt siden e-handel var en ny ting her i landet, og er stadigvæk ét af de bedste steder at shoppe elektronisk udstyr. Det gælder ikke mindst hvis du mangler en ny computer, hvor et væld af spændende kategorier venter dig, blandt andet refurbished bærbar, konfigurerbar PC, gamer bærbare og mange andre. Vil du vide mere om de to førstnævnte, kan du læse videre i kategorien herunder.

Her finder du bl.a. en Bluetooth højtaler og In-ear høretelefoner i høj kvalitet

KREAFUNK

Hvad enten det er en ny højtaler, eller det er et par nye høretelefoner, man er på udkig efter, så bør man helt sikkert vælge at kigge ind forbi KREAFUNK. Her forhandles der nemlig alt fra Bluetooth højtalere til in-ear høretelefoner af høj kvalitet. Man kan kigge meget nærmere på begge dele allerede i dag ved at besøge hjemmesiden www.kreafunk.com.

Find en ekstern harddisk fra populære mærker og bærbare computere fra DELL hos Føniks Computer

Føniks Computer

Finder du ofte at du render tør for plads på computeren, eller har du bare filer liggende som du gerne vil passe ekstra godt på, så som billeder fra ferier, særlige begivenheder og lignende? I begge tilfælde er en ekstern harddisk den helt rigtige måde at passe godt på dine filer. Sådan én kan du lige nu købe hos Føniks Computer. Hos samme forhandler finder du også en masse andet godt elektronisk udstyr, blandt andet fra det populære mærke DELL. Læs mere herunder.

Forhandler af Kindle Paperwhite 3 og e-boglæser

eBookReader.dk

Den danske webshop eBookReader.dk er det helt rigtige butik at besøge, hvis du gerne vil i gang med at læse bøger på e-bogslæser. Her finder du nemlig et af landets mest velassorterede udvalg inden for e-boglæser, og helt sikkert også en model som passer dig. Kataloget består primært, og ikke så overraskende, af Kindle e-boglæsere, som nærmest er blevet synonym med e-boglæsere; lige nu blandt andet den smarte Kindle Paperwhite 3.

Køb en Lenovo bærbar og en færdigsamlet pc hos Føniks Computer

Føniks Computer

Føniks Computer er den perfekte shoppedestination, hvis du har brug for at købe en ny bærbar computer. Besøger du siden, så må du især huske at tage et kig på kataloget med Lenovo bærbare. Det kinesiske mærke er tordnet frem de seneste 5-10 år, og er i dag ét af de mest solgte mærker - af gode grunde. Find den hos forhandleren, hvor du blandt andet også kan købe en smart færdigsamlet pc, som er klar til brug lige så snart du modtager den.

Køb ASUS bærbar hos Føniks Computer

Føniks Computer

Hos Føniks Computer finder du altid en masse spændende bærbare computere, fra en række af de bedste mærker på markedet. Blandt andet kan du købe en ASUS bærbar hos Føniks Computer. ASUS har i lang tid været et godt valg, blandt andet takket være gode specifikationer til prisen og et flot og brugervenligt design.

Byg selv gamer og færdig samlet gamer computer hos Føniks Computer

Føniks Computer

Drømmer du om at bygge din egen byg selv gamer computer? Så bliver drømmen til virkelighed hos Føniks Computer. Her finder du nemlig alt hvad du skal bruge for at komme i gang, fra de bedste mærker på markedet. Med en byg selv gamer kan du få en computer der passer perfekt til dine behov. Vil du hellere træffe det nemme valg? Så kan du også købe en færdig samlet gamer computer hos Fcomputer.dk.

Køb en stationær PC hos Føniks Computer

Føniks Computer

Ny stationær pc? Den finder du med sikkerhed hos Føniks Computer. Den velkendte danske webshop bugner lige nu med et stærkt udvalg, fra mange gode mærker. Klik ind på www.fcomputer.dk og få et nærmere kig.

Online forhandler af gamer pc'er og gamer tastaturer

Føniks Computer

Der er få gode undskyldninger for at få skiftet den gamle gamer pc ud, hvis det begynder at knibe med at køre de spil du gerne vil. Føniks Computer har nemlig et prisstærkt udvalg i gamer pc’er på lager. Ved samme lejlighed kan du også købe et lækkert gamer tastatur.

Piet Hein belysning i eksklusivt design og bredt sortiment af bordlamper her

lys-kilden.dk

Skal man skabe en flot boligindretning, så er lys og lamper naturligvis et must. Lys og lamper kan dog være mange ting, og det handler i dag lige så meget om design. Derfor kan man hos Lys-kilden.dk finde bl.a. Piet Hein belysning til den kvalitetsbevidste boligindretter og mange andre flotte bordlamper til boligen.

Købe brugt og nyt elektronik, sælge mobil og andre elektroniske enheder

Blue City

Der findes i dag rigtig mange hjemmesider, hvor man kan købe sit elektronik, men der findes også hjemmesider, der har endnu bredere services, hvor det er muligt at købe brugt og nyt elektronik, sælge mobil og andre elektroniske enheder videre og købe tilbehør til tablets, mobiler osv. Bl.a. hjemmesiden bluecity.dk tilbyder disse mange, forskellige services.

En strøm inverter 12V til 230V og andre typer

Av-Cables.dk

Mangler du en professionel strøm inverter såsom en inverter 12V til 230V med prisgaranti, så er Av-Cables.dk lige dig. Besøg dem her www.av-cables.dk og find en inverter 12V til 230V og andre strøm invertere med prisgaranti og god kvalitet.

App udvikling i Horsens og Kolding via en førende spiller i udvikling af apps

iDeal Development

Hos iDeal Development er der altid mulighed for udvikling af apps rundt omkring i landet. Således finder man blandt andet app udvikling i Kolding og app udvikling i Horsens, samt mange andre steder i landet. Hos iDeal Development er der altid fokus på funktionaliteten og designet af den enkelte app, så den har den største brugervenlighed.

God overvågning med vildtkameraer

Som jæger eller landmand, kan det være praktisk at have vildtkameraer, så der er mulighed for at holde øje med et udendørs område, på lang afstand.

Stort udvalg af gadgets som f.eks. metaldetektorer

Gadgethuset

Er du på udkig efter sjove og brugbare gadgets, så er Gadgethuset.dk lige stedet for dig. Besøg dem her www.gadgethuset.dk. Her finder du blandt andet en metaldetektor og mange andre gadgets, der kan sætte stemning og kulør på din hverdag.

Stort udvalg af digitale læringsmidler

Hos Hippomini finder man altid et stort udvalg af digitale læringsmidler til børn i forskellige aldre. Man finder blandt andet sæt af Littlebits som kan sættes sammen på mange sjove måder, samt forskellige læringsmidler fra Beebot. Læs mere om de digitale læringsmidler hos Hippomini lige her.

Læring med iPad og tilbehør til iPad sælges ved Hippomini

Mange børn har taget det digitale og særligt iPad’en til sig. Online hos www.hippomini.dk forstår man at se mulighederne ved at benytte en iPad i undervisning. Læring med iPad og tilbehør til iPad er således noget, man kan læse meget mere om ved at besøge www.hippomini.dk.

Smarte bakkameraer forhandles hos SpecialKamera.dk

Det kan være særligt problematisk at parkere store kørertøjer. Med et smart bakkamera får man frit udsyn fra kørertøjets bag ende, og kan dermed en hjælpende hånd til parkeringen. Hos SpecialKamera.dk kan man ligeledes finde smarte trådløse bakkameraer. Se udvalget på www.specialkamera.dk.

Pages