Diverse former for container udlejning såsom køle frysecontainer udlejning

DC-Supply

Du finder næppe et firma, som ved mere om indretning, udlejning eller salg af forskellige former for container end DC-Supply. Med over 35 år i branchen er de et af Danmarks førende firmaer indenfor indretning og konstruering af container, og du kan med sikkerhed finde lige hvad du søger hos dem.

Diverse former for container udlejning

Klikker du ind på deres hjemmeside, dc-supply.dk, finder ud et kæmpe udvalg af smarte løsninger indenfor container udlejning og salg af containere. Hos dem kan du altid finde den perfekte løsning, som du lige står og har brug for. Hvad enten det så er container udlejning til beboelsesbrug eller mindre avancerede containere, så finder du altid den helt rigtige løsning hos DC-Supply, og det er kun fantasien der sætter grænser. Hos DC-Supply kan du nu, hvis du klikker dig ind under fanen vedrørende container udlejning, finde den smarte og sjove barcontainer, der er helt perfekt til alle former for festlige lejligheder såsom jubilæer, receptioner, messer, kundearrangementer eller som det perfekte indslag til den store udendørs havefest. Hos DC-Supply er alle former for container udlejning mulig, og deres kompetente personalle står altid klar til at rådgive dig på bedst mulig måde, så I sammen kan finde den bedste løsning for dig. Har du spørgsmål angående container udlejning, så slå enten et smut forbi hjemmesiden eller giv dem et kald.

Køle frysecontainer med temperatur overvågning

Når man skal fragte ting, som skal holde en vis temperatur, er det vigtigt at være ordenligt forberedt og have en køle frysecontainer. Med en køle frysecontainer får du en container med indbygget temperatur overvågning, der sikrer dig, at dine varer eller det du fragter, altid vil holde den planlagte temperatur, samtidigt med at du altid kan holde øje med den. DC-Supply køle frysecontainer er altid udstyret med en indbygget temperatur overvågning, kaldet en SensorCLIP, der gør det muligt at overvåge temperaturen ned til den mindste ændring. Sker der en ændring i temperaturen i en af deres køle frysecontainer, vil den indbygget temperatur overvågning automatisk give dig besked, enten via e-mail eller sms. Dermed kan du med en køle frysecontainer altid være helt sikker på at det du opbevarer, er sikkert. Som en ekstra ting er det endvidere muligt, ved brug af en køle frysecontainer, at oprette en temperatur logbog, der nemt kan anvendes i forbindelse med egenkontrol på grund af den indbygget temperatur overvågning. Har du spørgsmål angående deres køle frysecontainer, så tøv aldrig med at kontakte dem og hør nærmere.