Butiksinventar

Billige bonruller og effektive Viper rengøringsmaskiner hos Boxel.dk

Boxel

Fra billige bonruller og effektive Viper rengøringsmaskiner, til hårdføre skilteholdere til gadeskilte. Mangler du noget særligt til din butik så kan Boxel garanteret tilbyde det du søger. Spar penge og få udstyr i høj kvalitet - tag et kig på deres mange tilbud og gør et godt køb.

Glasvitriner og tøjbøjler plus mere til butikken

Globifix.com

Der er praktiske elementer i en butik, som ikke må undværes da det er med til at give kunder og ansatte en god oplevelse af butikken, og som vil være praktisk. Det er blandt andet med tøjbøjler og glasvitriner fra www.globifix.com, der har hver deres unikke egenskaber og som vil være nødvendige i de fleste butikker.

Flere typer af indbydende bøjler

Hos Globifix finder du et bredt udvalg af alt, hvad du skal bruge som butiksindehaver. Alle de småting, som man, først når man får ideen til sin butik, ikke tænker på, men som viser sig at være helt elementære for butikken eksistens, så som bøjler, prisskilte og meget mere. Find det hele online.

Billige cafeborde og cafestole

Hos Base8 kan du finde alt i super flotte møbler og erhvervsindretning, og med bare et enkelt klik kan du se det flotte udvalg af super flotte cafeborde og cafestole i sortimentet.

Budget, Value og Premium mannequiner

Er dine mannequiner blevet slidte, så er der hjælp at hente hos Globifix. Klik ind her på linket www.globifix.com og find et bredt udvalg af foto mannequiner og meget mere, der kan fremvise dine varer på en elegant måde.

Mannequiner i mange størrelser og faconer

Hos Boxel.dk finder du et bredt udvalg af flotte mannequiner, som passer til alle slags tøj- og beklædningsforretninger. Du kan finde alt i mannequiner hos Boxel.dk. Der er herre mannequiner, dame mannequiner, store mannequiner og små mannequiner, børne mannequiner, buster og meget meget mere. Du kan med andre ord finde det hele her.