Børneaktiviteter

Tag springet! Book ophold på teaterhøjskole og NyCirkus højskole

Musik og Teaterhøjskolen

Har du besluttet dig for at tage på højskole, og er du i gang med at undersøge hvilken skole der passer bedst til dig? Så er her et tip: Hos Musik og Teaterhøjskolen har de en række spændende linjer - de fungerer blandt andet som teaterhøjskole og NyCirkus højskole - så du kan roligt regne med at blive udfordret kreativt og fagligt, og få tid til at fordybe dig i dine interesser dér, sammen med ligesindede elever og dygtige undervisere. Læs mere i artiklen herunder, hvis du er nysgerrig.

LEGO Friends og BARBIE føres på www.legebyen.dk

Legebyen.dk

Uanset om dit barn synes ekstra godt om LEGO Friends, andre kategorier af LEGO, Playmobil eller måske BARBIE, kan du roligt regne med at Legebyen.dk har det helt rette udvalg inden for alle fire kategorier. Og ikke nok med at udvalget er ekstra stort når man handler i butikken, nej man kan samtidig glæde sig over de ekstra fordelagtige priser, samt at levering altid sker lynhurtigt så længe at varen er på lager.

Gå på udkig i et univers af legetøj såsom Playmobil hos Legebyen.dk

Legebyen.dk

Find alle former for legetøj hos www.legebyen.dk. Hvad end du leder efter bamser og dukker, bolde og udendørsaktiviteter, spil, legekøkkener- og tæpper, mærker, som LEGO Playmobil eller noget helt andet, så er der rig mulighed for at finde noget for enhver smag og aldersgruppe hos Legebyen.dk.

Dantoy legekøkkener og legetøjsbiler i mange materialer

Legebyen.dk

Se de hyggelige og gennemtænkte legekøkkener fra Dantoy hos Legebyen.dk, der også har en del inden for autentiske legetøjsbiler både i træ, plast og metal. Bestil i dag på www.legebyen.dk, og modtag legetøjet inden for 1-2 hverdage!

Her kan du bl.a. købe interiør til dit børneværelse og en sengerand i gode materialer

Lirum Larum Leg

Hvis børnenes værelser trænger til at blive opgraderet med nye møbler og med nye fine pynteting, så er det helt bestemt Lirum Larum Leg, man skal kigge ind forbi. Her forhandles der nemlig alt fra de fineste sengerande til møbler, plakater og meget mere til børneværelset. Man kan kigge mere på de mange fine ting ved at besøge hjemmesiden www.lirumlarumleg.dk.

Godt sortiment af Dantoy legeservice og Dantoy Funcars i gode materialer her

Legebyen.dk

Hos Legebyen.dk er du altid i gode hænder, når du skal bruge legetøj til en fair pris og i en ordentlig kvalitet. Her forhandler de kvalitetsprodukter fra en lang række anerkendte producenter. Uanset om du er ude efter Educo legeservice, Dantoy Funcars eller noget tredje, er deres webshop derfor et besøg eller to værd.

Stort udvalg af HINT spil og Dantoy Funcars i høj kvalitet her

Legebyen.dk

Hvad enten man er på udkig efter et nyt spil, som hele familien kan hygge sig med, eller man mangler nyt legetøj til børnene, så bør man helt sikkert vælge at kigge ind forbi Legebyen. Her forhandles der nemlig alt fra HINT spil til Dantoy Funcars. Man kan kigge nærmere på begge dele ved at besøge hjemmesiden www.legebyen.dk.

Find Dantoy Prinsesse legetøj og et super fedt legetæppe her

Legebyen.dk

Hvis man er på udkig efter legetøj af høj kvalitet til både piger og drenge i forskellige aldre, så bør man helt sikkert overveje at kigge ind forbi Legebyen. Her finder man nemlig alt fra Dantoy Prinsesse legetøj til legetæpper med diverse motiver. Man kan købe allerede i dag ved at besøge hjemmesiden www.legebyen.dk.

Dantoy legekøkken og MaMaMeMo legetøj

legebyen

Det er altid en god ide at finde legetøj til dine børn, som de vil elske og have det sjovt med, uanset om de er sammen med andre, eller om de er selv. Hos www.legebyen.dk kan du være helt sikker på at du finder det du skal bruge, blandt andet Dantoy legekøkken og MaMaMeMo legetøj.

Superhelten Legetøj fører Playmobil Fairies og Pokemon samlekort

Superhelten Legetøj

Superhelten Legetøj tilbyder et stort udvalg af legetøj og merchandise fra mange forskellige og populære brands fra de mest kendte serier, film og animationer som alle kender heriblandt Playmobil Fairies og Pokemon samlekort. Superhelten Legetøj har flere forskellige fokuspunkter, som de ønsker at leve op til men det klart vigtigste er, at de kan levere legetøj og merchandise til både børn og voksne i alle aldre. Du kan få et indblik i det store udvalg på deres webshop eller i deres fysiske butik på Østerbro i København.

Køb de super sjove Dantoy Funcars og legetøjbiler i metal hos Legebyen.dk

Legebyen.dk

Dine børn skal selvfølgelig altid have det sjovt, når de leger uanset om det er med dem selv eller med andre. Det er derfor en god ide at finde legetøj, der netop giver dem den bedste glæde. Hos www.legebyen.dk kan du finde lige det du har brug for, blandt andet Dantoy Funcars og legetøjsbiler i metal.

En skøn samling af legetøj inkl. Playmobil og Pokemon

Superhelten Legetøj

Den danske virksomhed Superhelten Legetøj sælger på deres hjemmeside superheltenlegetoej.dk alt i legetøj til børn og voksne i alle aldre. Klik ind på deres hjemmeside superheltenlegetoej.dk og se deres udvalg af alt fra Playmobil til Pokemon.

Denis Jacobsen bidrager med økonomisk støtte til udsatte børn

Viet Jacobsen Fonden

Viet-Jacobsen Fonden er en almenvelgørende fond, som blev stiftet af Denis Jacobsen i 2016. Fonden stræber efter at støtte både almennyttige formål samt sager, som vedrører børn fra økonomisk eller socialt udfordrede hjem, unge som gerne vil studere i udlandet og danske krigsveteraner, som har brug for ekstra hjælp til at blive genetableret i civilsamfundet.

Lær med iPad, og find alt i LittleBits hos HippoMini

HippoMini

Er du vild med at integrere den nyeste teknologi i undervisningen, så vil du elske de skønne LittleBits eller HippoMinis tilbud om at skabe lærerige oplevelser med deres tilbud på lær med iPad. Besøg dem her www.hippomini.dk og læs mere om deres spændende undervisningsforløb, hvor du kan skabe kreative rammer for elevernes teknologiforståelse.

Ollifant er storforhandler af mærket Konges Sløjd

Ollifant

Er du på udkig efter en hjemmeside, der har et super smukt og inspirerende udvalg af tøj og tilbehør til børn? Så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside www.ollifant.dk, hvor Ollifant viser deres skønne mærker såsom Konges Sløjd.

Little Dutch, Aloka natlamper plus Disney senge og mere til børn

Happykids

Elsker du lamper fra Little Dutch, Aloka natlamper med fantasifulde designs eller de skønne Disney senge, så er Happykids helt sikkert en shop for dig. Besøg dem her på deres professionelle online shop www.happykids.dk og find deres super skønne udvalg af Little Dutch, Disney senge og Aloka natlamper, så du kan forkæle dit barn med smukke omgivelser.

Kid’s Concept og andre sjove brands hos Legebazar

Legebazar

Står du ofte i den situation at du har behov for kendskab til en super god hjemmeside, der har stor ekspertise inden for legetøj til børn, så kan det være svært at finde en hjemmeside, der har et sortiment, der passer til dine forventninger til kvalitet og prisniveau.

Legetøj til institutioner

nikostine

Har I brug for legetøj til institutioner har www.nikostine.dk lige det, der skal bruges. De kan blandt andet tilbyde legehuse og rutsjebaner.

Bruder legetøj og fine muligheder for musikinstrumenter på nettet

Hvis du har et lille barn, der viser ekstraordinært talent for noget, er det bare med at gøre noget ud af det talent med det samme. For eksempel talent inden for musik kan vise sig i en meget ung alder, og et hvert barn med talent for musik burde have mulighed for at udvikle det. Køb derfor musikinstrumenter til børn og Bruder legetøj på siden legehimlen.dk.

Shop lærende legetøj til institutioner, motorisk legetøj og sjovt rollelegetøj

ABC Leg

Leder du efter en side på nettet, hvor du kan få overstået alle din julegave indkøb til de små, så behøver du ikke at lede længere. På siden abcleg.dk finder du alt, hvad du skal bruge. Der er blandt meget andet rollelegetøj, lærende legetøj til institutioner og motorisk legetøj. Tag selv et kig allerede i dag.

Bilibo legeskaller plus Scrunch legetøj til børn

Hvis man godt kan lide god legetøj af en høj kvalitet, som adskiller sig fra det traditionelle legetøj, så er det værd at besøge Legehimlen.dk og gå på opdagelse i deres udvalg af legetøj. Hos Legehimlen.dk finder man blandt andet Scrunch legetøj fra Funkit World, samt sjove Bilibo legeskaller.

Alt indenfor Playmobil legetøj

Hos Playmobil Butikken kan du finde alt inden for Playmobil. Det er en webshop startet af mennesker, som er utrolig passioneret omkring legetøjet og gerne vil tilbyde dig Playmobil figurer online med nem bestilling.

Pages