BOARD OFFICE™ giver dig mulighed for at udvide dit bestyrelsesnetværk og optimere dit bestyrelsesarbejde

BOARD OFFICE™

I ethvert selskab ønsker man sig den bedste bestyrelse, men hvis et bestyrelsesmedlem stopper, hvad kan man så gøre. Du kan gå ind på board-office.dk, hvor du har mulighed, for at udvide dit bestyrelsesnetværk og finde de helt rigtige til, at udføre selskabets bestyrelsesarbejde.

Udvid dit bestyrelsesnetværk

Hos BOARD OFFICE™ giver de dig og dit selskab muligheden, for at finde de bestyrelsesmedlemmer, som passer til selskab. Det gør de igennem en grundig profilering, som matcher diverse profiler med virksomheden, foreningen eller selskabet, som søger et bestyrelsesmedlem. Portalen hos BOARD OFFICE™ råder over en kæmpe pulje af kyndige mennesker, som kan være med til at udvide dit bestyrelsesnetværk, da diversiteten er enorm. Uanset, hvad du leder efter, hvorvidt det er køn, alder eller nationalitet, så er du sikker på, at du kan finde det hos board-office.dk. Databasen råder over 14.000 professionelle bestyrelsesfolk, som du også kan blive en del, hvis du selv søger bestyrelsesjob. Hvis du vælger at blive en del af BOARD OFFICE™, så kan du finde lignende profiler, tage online kurser, få adgang til et personligt arkiv og selvfølgelig finde bestyrelsesjobs. Derudover er der en lang række eksperter, som du kan spørge til råds.

Optimer dit bestyrelsesarbejde

Bestyrelsesarbejde er en vigtig del af alle selskaber, lokalt som nationalt, men hos board-office.dk sætter de det øverst på listen, da de arbejder, med at tilbyde dig det absolut bedste. Det er uanset om, det er bestyrelsesmedlemmer, networking eller kurser, som kan hjælpe dig og dine kollegaer dygtigere til jeres job. BOARD OFFICE™ har været med til at udvikle en app, som giver dig hele deres portal på telefonen. Når du bruger portalen, så har BOARD OFFICE™ gjort en masse processer nemmere for dig som bruger. App’en er intuitiv, har god tilgængelighed og giver dig øget fleksibilitet, når du skal optimere dit bestyrelsesarbejde, uanset om det er ved at finde nye medlemmer, spørge eksperter eller noget helt tredje. BOARD OFFICE™ bliver anbefalet af Danske Advokat, som bruger dem eksklusivt netop på grund af den høje kvalitet, som du også kan få del i, ved at blive medlem af portalen.