Tøj med logo og mulighed for ansatte selv at vælge julegave

MarkOn

Bestil tøj med logo hos MarkOn, der hjælper dansk erhvervsliv med at finde firmatøj og fritidstøj. Køb også firmajulegaver online bl.a. fra det unikke koncept Gaveregn, hvor medarbejderne selv kan vælge deres egne firmajulegaver ud fra et pointsystem og et udsøgt katalog.

Tøj med logo - Klik ind på www.markon.as

Køb tøj med logo til dit firma. MarkOn tilbyder alt fra cykeltøj, løbetøj og jakker med logo til skjorter, T-shirts og sweatshirts med print. Få eget firmalogo på tøjet hos MarkOn, der gør det muligt for dig at gøre dine medarbejdere synlige og promovere dit brand på nye måder. Uanset hvilke behov du har til fremstilling af tøj med logo, så spørg ind til udvalget af firmatøj på www.markon.as. Der er en god chance for, at en af de venlige ekspedienter kan hjælpe dig med dit projekt, så du ender med flot firmatøj med logo, som både du og dine ansatte bliver glade for at gå i. Der er allerede mange ambitiøse firmaer, der samarbejder med MarkOn. Du kan blive endnu en af de danske virksomheder, som MarkOn har hjulpet med at styrke brandet. Klik ind på markon.as, hvis du ønsker at kigge mere på tøj med logo som f.eks. løbetøj, striktrøjer, slips og tørklæder.

”Vælg din julegave” er et smart koncept hos MarkOn

Der er garanti for glade medarbejdere, når de ansatte kan vælge deres egen julegave. Det er muligt, når man benytter Gaveregn, og det er noget, du kan læse mere om på markon.as. Gaveregn er et genialt koncept, hvor alle medarbejdere bliver tilfredse med firmagaven. Det hænger sammen med, at hver eneste medarbejder får et antal point, som de selv kan shoppe for i et eksklusivt katalog, der indeholder alt fra vin til løbetøj. Man vælger altså sin egen julegave, men på en unik måde, så det stadig føles som en gave. Og så sendes den naturligvis af sted i lækker emballage, så der virkelig kan herske spænding på arbejdspladsen, når det er tid til at åbne gaveposerne. Lad medarbejderne vælge egen julegave ved at benytte markon.as.

Få de ansatte til selv at vælge en julegave hos MarkOn, der også forhandler tøj med logo til firmaer.