Tætningslister og 3M VHB tape - Mere info i artiklen her

BBN Shoppen

Se udvalget hos BBN Shoppen. Køb alt fra 3M VHB tape til tætningslister - alt sammen af topkvalitet!

3M VHB tape forhandles på bbnshoppen.dk

BBN Shoppen er en 3M specialist, og på hjemmesiden finder du bl.a. VHB tape fra mærket. Det giver en permanent sammenføjningsmetode, der er holdbar og stærk. Mange vælger også 3M VHB tape, da det er let at holde overfladen jævn med det nærmest usynlige tape. 3M VHB tape er gennemtestet og udviklet for den bedste holdbarhed og funktion. Det betyder også, at det har en høj, dynamisk stressabsorption, der er med til at mindske stresspåvirkninger og vibrationer. Når man først har prøvet 3M VHB tape, har man ikke lyst til at benytte nogen anden type! Mærk selv forskellen. Læs mere om klæbeløsningen, og bestil online allerede i dag på bbnshoppen.dk.

Spar på energien med tætningslister

Se udvalget af tætningslister - effektiv imod kulde. Hos BBN Shoppen er der masser af muligheder i tætningslister fra førende leverandører som Tesa og 3M. De fås naturligvis i forskellige størrelser. Det er en multifunktionel løsning, som beskytter mod varme, kulde, støv, træk og sågar støj. Spar på varmeregningen i dit hjem ved at benytte effektive tætningslister fra 3M og Tesa. Det er en af de mest prisstærke løsninger i forhold til, hvor meget energi man sparer. BBN Shoppen forhandler både til private danskere og virksomheder, og der er kompetent, faglig og personlig rådgivning i vente, hvis du kontakter eksperterne bag webshoppen. Læs mere om tætningslister, og køb de rette til dit hus, din virksomhed m.m. online på www.bbnshoppen.dk. Endnu en fordel er, at installationen er relativ simpel i forhold til andre løsninger på markedet.

Hos BBN Shoppen finder du alt fra tætningslister til 3M VHB tape, og der er også info at hente på webshoppen. Klik dig frem til slibeprodukter, rengøringsartikler, lim, klæbestoffer og meget mere online på bbnshoppen.dk - stærke priser døgnet rundt.