Spændende foredrag om salg og smart træning i salg hos resultatskaber.dk

resultatskaber.dk

Hos resultatskaber.dk er der gode muligheder for at lære en masse om salg. Der bliver tilbudt flere forskellige foredrag om salg, samt træning i salg. Foredragene og salgskurserne har til formål at styrke din virksomheds medarbejdere i at sælge og skabe vækst.

Foredrag om salg hos Rolf Høegh

Hos Rolf Høegh udbydes der foredrag om salg, hvor at virksomheders ansatte kan komme og få guidance og læring i hvordan man sælger bedre. Foredragene om salg hos resultatskaber.dk har sat stort fokus på at skabe et foredrag der både er sjovt og lærerigt. Foredragene om salg foregår uden et manuskript, så der bliver skabt en bedre kontakt mellem foredragsholderen og kunderne. Resultatskaber.dk byder bl.a. på foredrag, såsom ”Spark samarbejdet i gang” og ”Kunsten at sælge”, som er blevet meget populære i tiden. Foredragene om salg varer normalt 1-2 timer, og kan tilpasses efter behov og ønsker. Læs eventuelt mere om foredragene om salg på www.resultatskaber.dk.

Super god træning i salg

Hos resultatskaber.dk er der også gode muligheder for at få træning i salg. Der tilbydes skræddersyede salgskurser, der opbygges efter ens behov. Med Rolf Høeghs træning i salg får du trænet dine salgsteknikker og viden indenfor din branche. Kurserne om træning i salg foregår igennem diverse peptalks, brancheorienterede foredrag og med mulighed for en salgscoach. Med et kursus indenfor træning i salg, vil du lære at tackle problematiske situationer, såsom reklamationer, utilfredse kunder, indvendinger og meget mere. klik her for mere info omkring salgstræningskurserne. Træning i salg hos resultatskaber.dk lover dig jordnær salgstræning, så man altid får mest muligt ud af kurserne. Kurserne om træning i salg kan altid afmeldes, hvis man ikke ønsker at deltage mere og man betaler kun for de kurser man har deltaget i.

Besøg resultatskaber.dk allerede i dag, hvis dig eller din virksomhed kunne tænke sig et spændende foredrag eller træning i salg.
doc