Skab en hyggelig stemning i dit hjem med interiør fra Tine K Home

Tine K Home

Når det gælder indretning af ens personlige hjem, skal man ikke gå på kompromis. Hverken på kvalitet eller design. Tine K Home skaber kvalitets møbler og interiør, der mixer det eksotiske look med det skandinaviske design, som vi kender så godt hjemmefra. Så tag og kig ind forbi deres hjemmeside, tinekhome.com/da, og lad dig inspirere.

Gør hjemmet hyggeligere med en plaider 

Hos Tine K Home finder mange forskellige kategorier og varer indenfor boligindretning, herunder også plaider. Klikker du ind under denne kategori finder du hurtigt deres store og flotte sortiment af plaider. Plaider er en nem og overskuelig måde at gøre dit hjem endnu hyggeligere og det giver altid lige et ekstra touch. Man kan bruge plaider på mange forskellige måder, bl.a. til at hænge på kanten af sofaen, men også til at lægge ud over sengen, som et elegant sengetæppe. Om du er til plaider med frynser, fine detaljer eller helt basic og ensfarvet, så finder du det uden tvivl hos dem. Fælles for alle deres udbudte plaider er dog, at kvaliteten er helt top og er lavet i det bedste materiale på markedet. Hos Tine K Home fås de forskellige plaider i mange varianter, og du kan bl.a. få dem i økologisk hørstof, bomuld, uld, velour, for bare at nævne nogle få.

Stole der kombinerer komfort med lækkert design

Det er vigtigt, at man sidder godt på de stole man har stående i sit hjem. Men samtidigt må ens stole også gerne se stilfulde og lækre ud. Denne kombination af komfort og design er ikke noget problem hos Tine K Home. Hos dem finder du nemlig flotte designer stole, der passer hele huset, både inde og ude, og alle er produceret i de lækreste og stærkeste kvalitetsmaterialer. Er du på udkig efter stole til indendørsbrug kan du f.eks. tage et kig på de eksotiske modeller i bambus eller rattan, der fås både med og uden armlæn. Er du mere på udkig efter stole, hvor du rigtigt kan flade ud, så er finder du hos dem de brede varianter i ratten, der er kendetegnet ved deres lækre komfort og bohemeske look. Hvad end du er på udkig efter, så finde ud med garanti hos dem. Så tag og kig ind forbi deres hjemmeside og lad dig inspirere til dit næste stole indkøb.